1923 dizi ne zaman başlıyor? 1923 Konusu ve Oyuncuları

1923 dizi ne zaman başlıyor? Yellowstone dizisinin hayranları için önceki dönem dizisi olarak 1923 dizisi çok yakında ekranlara gelecek. Biz de 1923 Konusu ve Oyuncuları hakkında bilgi vermek istedik.

1923 dizi ne zaman başlıyor?

1923 dizisi 18 Aralık Pazar günü Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da Paramount + kanalında başlıyor. İngiltere ve Avustralya’daki izleyiciler, 19 Aralık Pazartesi gününden itibaren akış hizmeti aracılığıyla izleyebilecekler; diğer uluslararası prömiyerler daha sonra açıklanacak.

Yayıncının Yellowstone’un son derece popüler 1883 prequel spin-off’u ile başlayan “köken hikayesi” olarak adlandırdığı sonraki bölüm, izleyicileri dizinin çekirdek ailesinin yeni nesli Duttons ile tanıştıracak. Onlar aracılığıyla, resmi bir açıklamaya göre, dizi “salgınların, tarihi kuraklıkların, Yasakların sona ermesi ve Büyük Buhran’ın batı dağını ve onu evi olarak adlandıran Duttons’u rahatsız ettiği 20. yüzyılın başlangıcını keşfedecek.”

1923 oyuncuları kimler?

Harrison Ford ve Helen Mirren, sırasıyla 1883’ten James Dutton’ın kardeşi Jacob Dutton ve Cara Dutton olarak karşımıza çıkacaklar. Ayrıca kadroda Robert Patrick (Scorpion, The X-Files), Timothy Dalton (Doom Patrol), Darren Mann (Animal Kingdom), Marley Shelton (The Lottery), James Badge Dale (24), Brian Geraghty (Big Sky), Julia Schlaepfer (The Politician), Michelle Randolph (A Snow White Christmas), Brandon Sklenar (Teklif), Jerome Flynn (Game of Thrones) ve Aminah Nieves yer alıyorlar.

1923 dizisi konusu ne?

Dutton ailesinin tarihi kuraklık, kanunsuzluk, yasaklar ve büyükbaş hayvan hırsızlığı salgınından kurtulmak için mücadele eden sonraki iki nesline odaklanıyor; hepsi, Montana’nın neredeyse on yıl önce gelen büyük bunalımı bulutunun altında savaştılar.

1923 dizisi kaç bölüm olacak?

Paramount, 1923’teki bölüm sayısını söylemedi. Ancak 1883 ve Yellowstone’un önceki sezonlarının her birinin 10 bölüm sürdüğünü belirtelim.

YENİ »
Kanunsuz Topraklar Dizisi Oyuncuları ve Oyuncu Kadrosu

Yorum yapmak ister misiniz?