20 Eylül Reyting Sonuçları 2022 Ben Bu Cihana Sığmazam Reytinglerde Kaçıncı Oldu?

20 Eylül Reyting Sonuçları 2022 Salı günü reytingleri belli oldu mu? Ben Bu Cihana Sığmazam Reytinglerde Kaçıncı Oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam Reyting sonuçları. 20 Eylül reyting sonuçları, 20 Eylül 2022 reyting sonuçları Salı reyting sıralaması 20 Eylül Balkan Ninnisi Ben Bu Cihana Sığmazam Kusursuz Kiracı MasterChef Türkiye Reytingler Salı 20 Eylül, Dünkü reytingler 20 Eylül 2022 Salı günü reyting sonuçları

20 Eylül Reyting Sonuçları 2022

Salı günkü reyting sonuçları izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Salı günü reytinglerde Balkan Ninnisi, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Kusursuz Kiracı dizileri birbiri ile ilk sırayı kapmak için yarışıyorlar. MasterChef Türkiye da zirvede bu dizilere eşlik ediyor. 20 Eylül Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Salı günü en çok izlenen diziler neler? 20 Eylül 2022 Salı günü reyting sonuçları, 20 Eylül 2022 reyting sonuçları Salı reyting sıralaması 20 Eylül Balkan Ninnisi Ben Bu Cihana Sığmazam Kusursuz Kiracı MasterChef Türkiye Reytingler Salı 20 Eylül 2022 reyting sonuçları ile karşınızdayız:

YENİ »
Miss Turkey 2022 birincisi kim oldu? Nursena Say kimdir, kaç yaşında, nereli?

20 Eylül Reyting Sonuçları

20 Eylül salı günü reytinglerde Üç Kız Kardeş, Balkan Ninnisi, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Kusursuz Kiracı dizileri yarışıyor. ATV ekranlarında başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam tüm reyting dengelerini bozmuşa benziyor.

MasterChef Türkiye günün tek yarışma programı.

Güldür Güldür Show da Salı günleri tek komedi programı olarak karşımıza çıkıyor.

20 Eylül Salı reyting sonuçları

Reyting sıralaması Salı günleri nasıl oluyor, hemen bakalım:

Geçen Salı günü Total izleyici grubunda birinciliği Kanal D’de yayınlanan “Üç Kız Kardeş”, ikinciliği TV8’de ekrana gelen “MasterChef Türkiye ”  ve üçüncülüğü ise Müge Anlı ile Tatlı Sert almıştı.

AB Grubunda MasterChef Türkiye birinci olurken, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Üç Kız Kardeş yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda Salı günü reytinglerinde birinci sırada MasterChef Türkiye, ikinci sırada Üç Kız Kardeş, üçüncü sırada ise  Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

Salı reyting sonuçları genelde Üç Kız Kardeş, MasterChef Türkiye ve Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber şeklinde devam ediyordu. ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam tüm reytingleri alt üst etti.

Unutmadan Çarşamba günü yeni bir dizi başlıyor. O Kız dizisi bu akşam ekranlarda ilk bölümüyle yayınlanacak.

YENİ »
O Kız dizisi oyuncuları kimler? O Kız dizisi konusu ne? Kanal D O Kız oyuncu kadrosu ve karakterleri

Ben Bu Cihana Sığmazam Reytinglerde Kaçıncı Oldu?

Ben Bu Cihana Sığmazam Reytinglerde Kaçıncı Oldu?
Ben Bu Cihana Sığmazam Reytinglerde Kaçıncı Oldu?

Oktay Karnarca’nın başrolünü oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi sosyal medyada geniş yankı buldu. İlk bölümü ile milyonları ekrana kitleyen dizinin reyting sonuçları çok merak ediliyor. Acaba Ben Bu Cihana Sığmazam reytinglerde kaçıncı oldu diye büyük bir merak var. Kurban Baba gibi pek çok karakteri ile büyük ilgi uyandıran dizi acaba reytinglerde ne yaptı?

Oyuncu kadrosu hayli geniş olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki karakterler şunlar:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

Ben Bu Cihana Sığmazam Reyting sonuçları

Günün reyting sonuçları belli oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam Reytinglerde birinci oldu. ATV’nin yeni dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam” Total’de, AB’de ve ABC’de tüm listelerde 1. sırada yer almayı başardı.

Salı günü en çok izlenen diziler

Salı günü en çok izlenen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam olacağa benziyor. Üç Kız Kardeş dizisi en çok izlenen diziyken, Kusursuz Kiracı onu takip ediyordu.

Salı günü en çok izlenen program hangisi

Salı günleri en çok izlenen program MasterChef Türkiye . Listede onu Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber izliyor.

YENİ »
Miss Turkey 2022 birincisi kim oldu? Nursena Say kimdir, kaç yaşında, nereli?

20 Eylül 2022 REYTİNG SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

20 Eylül reyting sonuçları az önce belli oldu.

20 Eylül Reyting Sonuçları 2022 Ben Bu Cihana Sığmazam Reytinglerde
20 Eylül Reyting Sonuçları 2022 Ben Bu Cihana Sığmazam Reytinglerde 1. oldu
YENİ »
Memur zammı ne kadar olacak? 2023 memur maaşı ne kadar olur?
YENİ »
İranlı kadınlar neden saçlarını kesiyor? Saç kesme ne demek?

Yorum yapmak ister misiniz?