21 Eylül Reyting Sonuçları 2022 Reyting Sıralaması Çarşamba Bir Peri Masalı O Kız MasterChef

21 Eylül reyting sonuçları merakla bekleniyor. Çarşamba günkü reyting sonuçları izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Çarşamba günü reytinglerde Bir Peri Masalı, O Kız ve Hedefim Sensin dizileri birbiri ile ilk sırayı kapmak için yarışıyorlar. MasterChef Türkiye da zirvede bu dizilere eşlik ediyor. 21 Eylül Çarşamba reyting sonuçları belli oldu mu? Çarşamba günü en çok izlenen diziler neler? 21 Eylül 2022 Çarşamba günü reyting sonuçları, 21 Eylül 2022 reyting sonuçları Çarşamba reyting sıralaması 21 Eylül Bir Peri Masalı O Kız Hedefim Sensin MasterChef Türkiye Reytingler Çarşamba 21 Eylül 2022 reyting sonuçları ile karşınızdayız:

21 Eylül Reyting Sonuçları

21 Eylül Reyting Sonuçları
21 Eylül Reyting Sonuçları

Bugün Çarşamba dizileri arasına Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları, O Kız dizisinin başrol oyuncuları olarak karşımıza çıktığı O Kız dizisi de dahil oldu. 21 Eylül Çarşamba günü reytinglerde Bir Peri Masalı, O Kız ve Hedefim Sensin dizileri yarışıyor. Salı günü reyting sonuçları açıklanınca büyük başarı yakalayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi de tekrar yayınlandı.

YENİ »
Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler? Ben Bu Cihana Sığmazam konusu ne? Atv

MasterChef Türkiye günün tek yarışma programı.

Çarşamba günü yerli sinema filmi sevenler için Show TV’de Sahte Kabadayı ve Süt Kardeşler filmleri arka arkaya yayınlandı.

21 Eylül Çarşamba reyting sonuçları

Reyting sıralaması Çarşamba günleri nasıl oluyor, hemen bakalım:

Çarşamba günü Total izleyici grubunda birinciliği MasterChef Türkiye, ikinciliği ATV’Deki “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, üçüncülüğü ise Fox’ta ekrana gelen “Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ” alıyor.

AB Grubunda MasterChef Türkiye birinci olurken, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda Çarşamba günü reytinglerinde MasterChef Türkiye birinci olurken, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert karşımıza çıkıyor.

Çarşamba reyting sonuçları genelde MasterChef Türkiye birinci olurken, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yarışıyor. Hiç bir dizinin geçen hafta ilk üçe giremediğini söyleyelim, çünkü Çarşamba programında hiç bir dizi yer almıyordu. Yeni başlayan diziler bakalım reytinglerde ne yapacaklar?

YENİ »
O Kız dizisi Seher kimdir? Oyuncu Zeynep Dönmez kaç yaşında, nereli? Zeynep Dönmez oynadığı diziler
YENİ »
O Kız dizisi Esma kimdir? Nehir Gökdemir kaç yaşında, nereli? Nehir Gökdemir oynadığı diziler
YENİ »
O Kız dizisi Yusuf kimdir? Çocuk Oyuncu Mustafa Konak kaç yaşında, nereli? Mustafa Konak oynadığı diziler

Çarşamba günü en çok izlenen diziler

Çarşamba günü en çok izlenen dizinin O Kız mı Bir Peri Masalı dizisi mi yoksa Mükemmel Eşleşme mi olacağı henüz belli olmadı. Geçen hafta çarşamba günü hiç bir dizi reyting listesine girememişti.

Çarşamba günü en çok izlenen program hangisi

Çarşamba günleri en çok izlenen program MasterChef Türkiye. Listede onu Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber izliyor.

21 Eylül 2022 REYTİNG SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

21 Eylül reyting sonuçları, programlar sona erdikten sonra, ertesi sabah açıklanmış olacak. Total, AB ve 20+ABC1 gruplarına göre reyting sonuçları yarın 10:00 gibi açıklanmış olacak. Şu an reyting sonuçları daha açıklanmadı.

YENİ »
20 Eylül Reyting Sonuçları 2022 Ben Bu Cihana Sığmazam Reytinglerde Kaçıncı Oldu?
YENİ »
Winx Efsanesi Kader 2. sezon konusu ve oyuncuları Netflix Fate: The Winx Saga 2.Sezon fragmanı
YENİ »
Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri Oyuncuları ve Karakterleri (Amazon Prime Video)

Yorum yapmak ister misiniz?