Enola Holmes 2 Fragmanı Yayınlandı | Netflix Tudum 2022

Enola Holmes 2 Fragmanı Yayınlandı mı? Enola Holmes 2 Fragmanı izle. Enola Holmes 2 Fragmanı Youtube ne zaman yayınlanacak? Netflix’in yeni filmi Enola Holmes 2 fragmanı yayınlandı. Hemen göz atalım:

Enola Holmes 2 Fragmanı Yayınlandı mı?

Victoria Londra’sında suçlayıcı bir sır saklarsan bilmen gereken bir şey var: Enola Holmes’u asla küçümseme.

Millie Bobby Brown, Enola Holmes 2’deki parlak dedektif olarak geri döndü ve Netflix’in yıllık Tudum hayran etkinliği sırasında filmin yeni fragmanını açıkladı. Devam filmi 4 Kasım’da Netflix’e geliyor.

Jet’in “Benim Kızım Olacak mısın?”ın bir kapağıyla, fragman, Enola’nın polisten kaçmasıyla başlıyor. Ancak, mükemmel dördüncü duvarı yıkma stiliyle, çabucak seyirciye döner ve “Belki de açıklamalıyım” sonucuna varır.

Enola’nın artık kendi dedektiflik bürosunu kurduğunu ancak davaları elde etmek için uğraştığını, ünlü kardeşi Sherlock’un (Henry Cavill) ise son soruşturması nedeniyle kızgın olduğunu öğreniyoruz.

Enole Holmes 2 ne zaman çıkacak?

4 Kasım 2022’de Netflix ekranlarına gelecek.

Enola Holmes dizi değil mi?

Maalesef, film olarak çekiliyor. İlk filmden 2 yıl sonra devam filmi karşımıza çıkacak.

Enola Holmes 2 Fragmanı  | Netflix Tudum 2022

Netflix Tudum 2022 Ne Zaman Saat Kaçta? Netflix Tudum Etkinlik Programı ve Canlı Yayın Adresi
Netflix Tudum 2022 Ne Zaman Saat Kaçta? Netflix Tudum Etkinlik Programı ve Canlı Yayın Adresi

Bugünkü Tudum etkinliğinde filmin fragmanı karşımıza çıktı:

Enola Holmes 2 Fragmanı ve özeti

Enola Holmes’un bir sonraki macerası, ilk filmdeki olaylardan bir süre sonra, baş karakterin kendi dedektiflik bürosunu kurmasıyla başlar. Büyük Sherlock Holmes olarak da bilinen kardeşinden kesinlikle daha profesyonel görünüyor, ancak Enola için işler pembe değil. Yukarıdaki görüntülere dayanarak, dedektif olduğu için toplum tarafından hor görülürken, Sherlock herkesin gözbebeği olmaya devam ediyor. Ta ki, son davasını çözmeye çalışırken Sherlock durana kadar.

Tesadüfen, Enola’nın kayıp çocuklara odaklanan ilk gerçek vakasının Sherlock’un mevcut soruşturmasıyla bağlantılı olduğu görülüyor. Enola’yı ilk dedektif tarzı yolculuğuna çıkarken kesinlikle test edecek, dramatik ve esprili anlarla dolu eğlenceli bir maceraya hazır olun. Aynı zamanda Millie Bobby Brown’ın Enola’sı ile Henry Cavill’in Sherlock’u arasındaki harika kimyayı iyi bir kullanıma sokacak gibi görünen bir araştırma, bu da baş karakterin ilk genç yetişkin gizem filminden ferahlatıcı bir tempo değişikliği yapacak.

Brown ve Cavill, Netflix’in ilk Enola Holmes filminden kendi rollerini yeniden canlandırıyorlar. Louis Partridge, Susie Wokoma, Helena Bonham Carter ve Adeel Akhtar da Tewkesbury, Edith, Eudoria Holmes ve Lestrade olarak geri döndüler. Buna ek olarak, Harry Bradbeer bir kez daha yönetmenlik yaparken, Jack Thorne senaryoyu yazmak için geri döndü.

Netflix Tudum 2022’de bugün neler paylaşıldı:

  • Manifest 4. Sezon Fragmanı
  • Emily in Paris 3. Sezon Fragmanı
  • Shadow & Bone 2. sezondan ön izleme
  • Bridgerton ön izleme
YENİ »
Netflix Tudum 2022 Ne Zaman Saat Kaçta? Netflix Tudum Etkinlik Programı ve Canlı Yayın Adresi
YENİ »
Devil in Ohio 2. sezon ne zaman çıkacak? (Netflix)

Yorum yapmak ister misiniz?