Hepsiburada 11 kasım indirimleri 2022 Efsane 11 Efsane Kasım indirimleri ne zaman? #EfsaneOnBirOnBir

Hepsiburada 11 Kasım indirimleri 2022 Efsane Kasım ne zaman? Efsane Kasım indirimleri Hepsiburada için 11 Kasım günü muhteşem bir finalle sona eriyor. Akşam saat 21:00’de Hepsiburada’nın İnstagram hesabındaki canlı yayında Cem Yılmaz ve Bergüzar Korel yer alacaklar. Hepsiburada 11.11 Hepsiburada Efsane Kasım indirimleri neler? 11 Kasım indirimli ürünler listesinde neler var? İşte Hepsiburada 11 kasım indirimleri 2022 hakkında merak edilenler:

Hepsiburada 11 kasım indirimleri 2022

Hepsiburada 11 kasım indirimleri 2022
Hepsiburada 11 kasım indirimleri 2022

Efsane Kasım Hepsiburada’nın ürünlerini en uygun fiyatlarla sunduğu bir kampanyadır. Efsane Kasım indirimleri bu sene 7-11 Kasım tarihleri arasında geçerli. Ve bugün kampanyanın son günü. Bundan sonra alışveriş tutkunları için Efsane Cuma indirimleri ayın sonunda gelecek. Bakalım bugün hangi indirimler bizi bekliyor?

Kasım ayının ilk haftasında başlayan bu kampanya ile farklı kategorilerdeki ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Yılda bir kez düzenlenen bu kampanyada Hepsiburada’da satışa sunulan birçok üründe yüksek indirimler uygulanmaktadır. Bu dönemde hemen hemen tüm ürünler indirimdedir. Bu indirimler tüm kitlelere ve yaşlara hitap ediyor.

Elektronikten ev yaşam ürünlerine, spor beslenmesinden bahçe malzemelerine, giyimden mobilyaya, pet shop ürünlerinden anne ve çocukların ihtiyaçlarına kadar pek çok ürün, kır günlerinde eşsiz fırsatlarla sunuluyor. Avantajlı fiyatlardan yararlanarak istediğiniz kadar ürüne sahip olabilirsiniz. Uygun fiyatlar ile hem kendi ihtiyaçlarınızı hem de sevdiklerinizin ihtiyaçlarını karşılayabilir, bütçenizi kolayca koruyabilirsiniz. Beğendiğiniz markaların ürünlerini satın alabilir, Kasım indirimleri ile kullanabilirsiniz. Dilerseniz ihtiyacınız olan ürünlerin bir listesini yapabilir ve vakit kaybetmeden alışverişlerinizin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Efsane Kasım indirimleri ile beraber çok ilgi çeken bir başka konu daha var. Evet, şimdi al şubatta öde kampanyası oldukça ilgi çekici. Şimdi al şubatta öde kampanyasında 9 taksitle ilk ödemesi Şubat’ta olacak şekilde alışveriş yapmak mümkün. Önce ona kısaca göz atalım:

YENİ »
Ayçiçek Yağı Fiyatları 1 Lt 5 Lt 18 Lt: En Ucuz Ayçiçek Yağı Fiyatları

Hepsiburada şimdi al şubatta öde kampanyası

Hepsiburada şimdi al şubatta öde kampanyası
Hepsiburada şimdi al şubatta öde kampanyası

Sepetim sayfasından “Alışverişi Tamamla”ya tıkladıktan sonra Kart ile Öde / Hemen Al Sonra Öde seçeneklerinin ikisinde de Şimdi Al Şubatta Öde kutucuğunu görebilirsiniz.  Şimdi al şubatta öde kampanyası 01.11.2022’den 30.11.2022 23.59’a kadar Akbank Axess, İş Bankası Maximum, Yapı Kredi Worldcard kredi kartları, seçili bankaların alışveriş kredileri ve Hemen Al Sonra Öde seçeneğinde geçerlidir.

  • “Kart ile öde” seçeneğini işaretleyerek kredi kartına 9 aya varan taksit fırsatıyla şimdi alıp şubatta ödemeye başlayabilirsiniz.
  • “Hemen Al Sonra Öde” seçeneğini işaretleyerek, 12 aya kadar taksit avantajını kullanabilir ve alışverişini şubatta ödemeye başlayabilirsiniz. Kredi kartı limitinizi de dert etmeyin. Hemen Al Sonra Öde seçeneğinde alışveriş bedeliniz kredi kartı limitinden düşmez.
  • “Alışveriş Kredisi – Şimdi Al Şubatta Öde” seçeneğini işaretleyerek sana uygun bankayı seçebilirsiniz. Bu seçenek ile 36 aya varan taksit fırsatından yararlanabilir ve %1,59’dan başlayan faiz oranıyla alışveriş kredisini kullanabilirsiniz.

Hepsiburada 11 kasım indirimleri 12:00 – 15:00 saatleri arası süper indirimler

  • iPhone 11 64 GB
  • Koton Tayt Sürpriz Fiyat
  • Sinbo SSM-2550 Elektrikli Tost Makinesi Büyük Boy
  • Moliendo Kahve Çekirdek Kahve 250 gr
  • Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv Box
  • SvetoCopy A4 Fotokopi Kağıdı – 5’li Paket
  • Hoover H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi
  • Sinbo SVC-3460 Islak&Kuru Elektrikli Araba Süpürgesi
  • Eınhell Darbeli Matkap Tc-Id 650 E
  • Neobebek Markalı Kitaplarda Sepette Sürpriz İndirim!
  • Elle Ayakkabı Mağazasında Sürpriz İndirim
  • vivo Y33S 128 GB (vivo Türkiye Garantili)-Siyah

Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri 15:00 – 18:00 saatleri arası süper indirimler

  • Elektrikli Scooter ve Bisikletlerde Efsane Fırsat
  • Next YE-40020 40″ 101 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV
  • Opalescence Whitening Toothpaste Beyazlatıcı Diş Macunu 133 gr 100 ml
  • Harry Potter Özel Kutulu Set-7 Kitap Takım – J. K. Rowling
  • Ve-Ge Copier Bond A4 80 g/m² 2.500 Ad. Fotokopi Kağıdı (5’li Paket)
  • Lenovo L24E-30 23.8″ 75Hz 4ms (Hdmý+Vga) Freesync Monitor Siyah 66BCKAC2TK
  • “Clementoni Bir Varmış Bir Yokmuş, Hayal Gücünü ve Konuşmayı Geliştiren İnteraktif Hikayeci “
  • Smart Bracelet Band M4 Akıllı Bileklik
YENİ »
5 Ocak 2023 sigara zammı sonrası güncel sigara fiyatları ne kadar? 1 Yılda sigaraya ne kadar zam geldi?

Hepsiburada 11 kasım indirimleri 18:00 – 21:00 saatleri arası süper indirimler

  • Karaca Air Pro Cook Xl Airfryer Space Gray Black
  • Koşu Bandı ve Kondisyon Bisikletlerinde Efsane Fırsat
  • Tcl MT42 Akıllı Çocuk Saati
  • Seçili Kozmetik ve Parfüm Ürünlerinde Fırsatlar
  • SanDisk Cruzer Glide 32GB USB 3.0 Usb Bellek SDCZ600-032G-G35

Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri

Şimdi al, Şubat ayından itibaren taksitli ödemeye başla: Şimdi al Şubatta öde kampanyası 01.11.2022 – 30.11.2022 23:59 tarihleri ​​arasında Akbank Axess, İşbank Maximum, Yapı Kredi Worldcard kredi kartları, seçkin bankalardan ticari krediler ve Şimdi al sonra öde seçeneğinde geçerlidir.

Size özel kuponlar: Kuponların alt limitleri vardır. Kupon kullanım şartları kuponun “detaylar” alanında bulunabilir. İptal edilen kuponlar hesapta yeniden tanımlanmaz.

Premium için ücretsiz kargo: Premium müşteriler için 25 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir.

Listenizi Linkgelir ile paylaşın: Linkgelir özelliği ile Legend Kasım’da listelerini paylaşanlar 20.000 TL’ye varan heppay para kazanma şansına sahip olacaklar. Paylaştığınız fiyat listelerinden yapacağınız alışverişlerden aylık toplam 20.000 TL’ye kadar ürün fiyatının %10’una varan kazanç elde edebilirsiniz. Mobil uygulama satın alımları için geçerlidir. Ödül olarak Hepsipay Papel (Hepsiburada alışverişlerinde geçerli nakit ödül) verilmektedir.

Oynarken para kazanın Tıkla Kazan: Kazanılan Hepsipay kartları bir saat geçerlidir. Kazanılan basketbol indirimleri gün sonuna kadar kullanılabilir. Pazarlık toplama: Kazanılan kuponlar sınırlı bir süre için geçerlidir. Geniş ürün yelpazesiyle birçok avantaj sunan Hepsiburada, uygulama üzerinden çeşitli kampanyalar ve eğlenceli oyunlar ile fırsatlarla dolu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Hepsiburada ile premium üyelere özel avantajlardan, birçok kategoride geçerli kuponlardan ve kumardan yararlanmak çok kolay. Bu deneyimi yaşamak ve indirimli fiyatlardan yararlanmak istiyorsanız cebinizde bulunan Hepsiburada uygulamasını hemen indirebilirsiniz.

YENİ »
ÖTV matrah düzenlemesi Resmi Gazete 2022 ÖTV Matrah Dilimleri ne oldu? İşte Otomobillerde Beklenen İndirimler

Yorumlar

  1. Caner
    Posted on 11 Kasım 2022
  2. Leyla
    Posted on 11 Kasım 2022
  3. Yeşim
    Posted on 11 Kasım 2022
  4. Arda
    Posted on 11 Kasım 2022

Yorum yapmak ister misiniz?