Kurban Bayramı Tarihi 2022 Ne Zaman Başlıyor? Kurban Bayramı Tarihi Hangi Gün?

Kurban Bayramı tarihi 2022 şimdiden Google’da aranmaya başlandı. Yaz tatili için  insanlar tatil planlarını Kurban Bayramı’na denk getirmek istiyorlar. Pek çok insan bayram öncesi veya sonrası izin alarak memleketlerine veya tatil yerlerine gidiyorlar. Kurbanı memleketinde kesmek, pek çok yerde devam ediyor. Peki Kurban Bayramı Tarihi 2022 Ne Zaman Başlıyor? Kurban Bayramı Tarihi 2022 Hangi Gün? Kurban Bayramı Tarihi 2022 ayın kaçında? 2022 Kurban Bayramı Tarihi Ne Zaman? Kurban Bayramı 2022 yılında ne zamana denk geliyor? İşte cevabı:

YENİ »
Karadeniz Gezilecek Yerler Listesi: Karadenizde Gezilecek Görülecek Yerler

Kurban Bayramı Tarihi 2022 Ne Zaman Başlıyor?

Kurban Bayramı Tarihi 2022 Ne Zaman Başlıyor? Kurban Bayramı 2022 Ayın Kaçında Hangi Gün

Ramazan Bayramı tatilinin Mayıs ayı başına denk gelmesi sebebiyle şimdiden gözler Kurban Bayramı tarihine çevrildi. Kurban Bayramı Tatili Mayıs ayına göre daha çok tercih edilen Temmuz ayına denk geldiği için bu sene yurt içinde insanların en çok tercih edecekleri zaman dilimi olacak. Özellikle Kurban Bayramı sonrasında izin kullanan tatilciler, memleketlerinde kurbanlarını kestikten sonra tatil yerlerine doğru akın edecekler. Kamp yapmayı sevenler, Marmaris civarındaki Kamp Yerleri yazımıza göz atabilirler.

YENİ »
Marmaris Kamp Alanları: Marmaris'e Yakın Kamp Yerleri

Kurban Bayramı Tarihi 2022 Hangi Gün?

Kurban Bayramı tarihi, izin almadan önce herkesin merak ettiği tarihlerden birisi. Bu seneki tatil günleri arasında tatil sezonunun en güzel yerlerinin başında Kurban Bayramı günleri yer alıyor. Pek çok tatil sever, Temmuz’un gelmesiyle tatil planları yapıyor ve yollara düşüyor. 2022 yılında Kurban Bayramı tarihi ideal tatil zamanına denk geliyor. Bu sene Kurban Bayramı 9-12 Temmuz 2022 tarihlerinde kutlanacak. Bu arada Ramazan Bayramı ne zaman diye merak edenler olabilir, hemen söyleyelim: 2022 yılında Ramazan Bayramı 2 Mayıs ile 4 Mayıs tarihleri arasında kutlanıyor.

Kurban Bayramı Tarihi 2022 ayın kaçında?

Kurban Bayramı bu sene geçen sene olduğu gibi yine Temmuz ayına denk geliyor. Temmuz ve Ağustos ayları tatil severlerin en çok tercih ettikleri aylar oluyor. Eylül ayında okulların açılmasıyla birlikte çocuklu ailelerin dönüşüyle yoğunluklar azalıyor, daha ziyade emeklilerin tatil sezonuna dönüşüyor. Eylül’ün sonu ve Ekim ayı örneğin Likya Yolu için güzel zamanlar…

YENİ »
Likya Yolu Nerede Başlar Nerede Biter? Likya Yolu Etapları

2022 Kurban Bayramı Tarihi Ne Zaman?

Kurban Bayramı için arefe gününün yarım gün izin sayıldığını hatırlatalım. 8 Temmuz Cuma günü Arefe günü ve kamuda çalışanlar için yarım gün sayılıyor, öğleden sonrası tatil. 9 Temmuz 2022 Kurban Bayramı 1. gün. Kurban Bayramı’nın 4. ve son günü ise 12 Temmuz.

    • 9 Temmuz Cumartesi Kurban Bayramı 1. Gün
    • 10 Temmuz Pazar Kurban Bayramı 2. Gün
    • 11 Temmuz Pazartesi Kurban Bayramı 3. Gün
    • 12 Temmuz Salı Kurban Bayramı 4. Gün
YENİ »
Marmaris Kamp Alanları: Marmaris'e Yakın Kamp Yerleri

Yorum yapmak ister misiniz?