Masumlar Apartmanı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 2021

Masumlar Apartmanı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? Masumlar Aparmanı’nın ikinci sezonu merakla bekleniyor. Yeni Sezon Eylül 2021’de başlıyor. Masumlar Apartmanı’nın yeni sezonunun başlangıç tarihine ve sezonda bizi nelerin beklediğine bir bakalım:

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Başlayacak?

Merakla beklenen dizi Masumlar Apartmanı, ikinci sezonuna 14 Eylül 2021 Salı günü başlıyor. Öncelikle TRT tarafından yayınlanan yeni sezon tanıtım fragmanına bir göz atalım:

Masumlar Apartmanı Yeni Sezon

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezon tanıtımında Metin Altıok’un şiiri:

“Yarın farklıdır bugünden,

Adı değişir hiç olmazsa…

Sen bugünden yarına,

Birazcık umut sakla…”

Masumlar apartmanı dizisindeki şiirler  »

Masumlar Apartmanı Yeni Sezon Oyuncuları

Yeni sezonda yeni oyuncular da olacak. Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonunda İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah yer almıyor. Dizinin yeni başrol oyuncularından biri Melisa Şenolsun oldu. Yeni İnci o mu olacak, göreceğiz. Daha önce “4N1K” ile adını duyuran Gözde Mutluer de dizinin yeni sezonunda sürpriz bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

İnci Öldü Mü?

İnci Han’ı terk etmek istiyordu. Han, İnci’nin hamile olduğu öğrendi ve gitmesine karşı çıktı. İnci Han’dan ayrılıp arabaya bindiği sırada trafik kazası geçirmişti. Han onu buldu ve İnci son nefesini Han’ın kollarında vermişti. Yeni sezonda İnci yer almıyor.

YENİ »
Masumlar Apartmanı'ndaki Şiir : Masumlar Apartmanı Şiirleri

Dizinin Konusu

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Dizinin konusu kısaca şöyle:

Dizide bütün hikaye İnci (Farah Zeynep Abdullah) ve Han’ın (Birkan Sokullu) bir kaza sonucu karşılaşmalarına ve hızlıca evlenmeleri ile başlıyor. Böylece iki ailenin ilginç hayatları birbiriyle kesişiyor.

İnci’nin dedesi çok korumacı özelliği ile öne çıkıyor. İnci’nin bir de erkek kardeşi Ege var. Sonradan hayatlarına İnci’nin babası da karışacak. Han ise geçmişi ve karakteri ile oldukça farklı birisi. Han’ın ailesi ise büyük sırlarla dolu. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Tabi dizinin içine sonradan dahil olan Naci Hoca , Safiye’nin yıllar önceki aşkı… Çok hasta olan Naci Hoca yıllar sonra Safiye’yi görmek için dönünce, Han ve İnci’nin zorlu aşk hikayelerinin yanında başka bir roman yazılıyor.

Masumlar Apartmanı Oyuncu Kadrosu

Farah Zeynep Abdullah / İNCİ
Birkan Sokullu / HAN
Ezgi Mola / SAFİYE
Merve Dizdar / GÜLBEN
Alper Saldıran / UYGAR
Metin Çoşkun / HİKMET
Esra Ruşan / ESRA
Atilla Şendil / MEMDUH
Emir Özden / EGE
Uğur Uzunel / ESAT
Gizem Katmer / NERİMAN

YENİ »
Netflix Eylül Takvimi 2021 Yeni Çıkan Diziler ve Filmler
YENİ »
Yabancı Dizi Önerileri 2021 » Yeni Çıkan Diziler Listesi

Yorum yapmak ister misiniz?