TOKİ’den Yeni İndirim Kampanyası 22 Eylül 2022

TOKİ’den Yeni İndirim Kampanyası için büyük bir bekleyiş var. 22 Eylül Toki indirim kampanyası bugün açıklanıyor. TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için bugün bir müjde açıklanacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev veya iş yeri alıp borçlarını hemen ödeyip tapu almak isteyenler için yeni bir indirim kampanyası düzenleneceğini duyurdu. Kampanya detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı.

TOKİ’den Yeni İndirim Kampanyası 22 Eylül 2022

TOKİ'den Yeni İndirim Kampanyası 22 Eylül 2022
TOKİ’den Yeni İndirim Kampanyası 22 Eylül 2022

Dün sosyal medya üzerinden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ‘den ev alanlar ve borcu devam edenler için yeni bir müjdeleri olduğunu açıkladı.

Bakan Murat Kurum Twitter’dan yaptığı açıklamada “Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YENİ »
21 Eylül Reyting Sonuçları 2022 Reyting Sıralaması Çarşamba Bir Peri Masalı O Kız MasterChef

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugüne kadar 1.170.000 konut inşa eden TOKİ’nin uzmanlığıyla millete ekonomik ve güvenli konut sağlamak için gece gündüz çalıştığını belirtti. “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinin bu amaçla kurulduğuna dikkati çeken Bakan Kurum, bu projeyi “bir milletin yerli ve milli kaynaklara sahip kampanyası” olarak tanımladı.

Murat Kurum, paylaşımında şunları vurguladı: “Kampanyamızın maliyetinde yüzde 40 indirimle vatandaşlarımız için en uygun koşulları oluşturmaya çalışıyoruz. Ödeme sırasında kolaylık sunmaya devam edeceğiz.

YENİ »
Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Eylül 2022 Merkez Bankası faiz kararı beklentisi

TOKİ’den %25 İndirim Kampanyası

TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam edenler için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başladı.

Bugün başlayan kampanya 19 Ekim’e kadar devam edecek. Kampanyadan 2021 Haziran ayı sonuna kadar ödeme taksitleri başlayan konut ve işyeri alıcıları yararlanabilecek. Borcun tamamını ödeyemeyenler, bakiyenin %25’inden az olmamak kaydıyla ödeyebilecekleri kadar ödemede %25 indirime sahip olacaklardır.

YENİ »
En İyi Soygun Filmleri: Hırsızlık ve Banka Soygunu Temalı Filmler

 

 

 

 

 

Yorum yapmak ister misiniz?