Son Yaz Akgün Yağmur Sahneleri » Son Yaz Dizisi #Akmur

Son Yaz Akgün Yağmur Sahneleri ile karşınızdayız.  Son Yaz Dizisi bu akşam 7. bölümü ile karşınızda olacak. Biz de dizideki Akgün ve Yağmur sahnelerini sizler için bir araya getirdik.

Son Yaz Akgün Yağmur Sahneleri

Son Yaz Akgün Yağmur

Son Yaz dizisinde Akgün ve Yağmur’un ilk karşılaşmasıyla başlayan sahneleri sırasıyla vermek istiyoruz. Yağmur’un evinde hırsız gibi yakalanmasıyla başlayan sahnelerimiz, son bölüme kadar devam ediyor.

Son Yaz Akgün Yağmur İlk Karşılaşma

Son Yaz dizisi birinci bölüm… Akgün, Savcının evinde Yağmur’a yakalanır. Yağmur, Yağmur’un sevgilisi ve Naz, Akgün’ü alıp Selim Kara ile yüzleşmeye götürürler. Akgün’ün yakalanmadan önce Yağmur’un fotoğrafını görüp “Valla hoş kızmış” demesi ilk işaretimiz…

Son Yaz Akgün Yağmur’u Kaçırdı

Yağmur, arabasını otoparktan çıkartmakta zorlanır. Akgün, direksiyon başına oturur ve gazlayıp kaçmak ister ama karşısına başka bir araba çıkar. Yağmur’a şaka yaptım, gel bin der ve Yağmur da arabaya biner. Akgün’ün planı yalnız kaçmaktır ama Yağmur’u da yanında götürmek zorunda kalır. Yolda Yağmur’a inmesini söyler, arabaya ihtiyacı olduğunu söyler. Yağmur inmeyi kabul etmeyince olaylar karışır.

Beni Tanısan Belki De Severdin

 

Bir araba yolculuğu içinde birbirini hiç tanımayan Yağmur ve Akgün ilginç bir sohbet gerçekleştiriyorlar.

Akgün ve Yağmur Tehlikenin İçinde

Akgün, Yağmur’un arabasıyla bir benzinliğe kadar gider. Burada eski dostlarıyla buluşacaktır ama ihanete uğrar. Yağmur arabasıyla Akgün’ü düşmanlarının elinden kurtarır. Akgün sevinçten Yağmur’u yanağından öper. Tehlikeli bir kovalamaca başlar.

Akgün ve Yağmur Yakınlaşıyor: Sen Güldün Mü Ya

Akgün Üzerindeki Yağmur Etkisi

Akgün Yağmur Öpüşme

Akgün Öpüşmeyi Hatırlamaz

Akgün’ün Sabıkası Yağmur’u Korkutur

Yağmur Akgün’ün Üstüne Düştü

Yorum yapmak ister misiniz?