Yabancı Dizi Önerileri 2023 » Yeni Çıkan Diziler Listesi

Yabancı Dizi Önerileri 2023 listesi ile karşınızdayız. Yeni çıkan yabancı diziler arasından sizlere önerilerimiz olacak. 2022 yılında çıkan yabancı diziler arasında sizlere bazılarını tanıtmak istiyoruz. İşte yakın zamanda çıkan ve izleyicilerin en çok beğendiği dizilerin listesi, Yeni Çıkan Diziler Listesi:

Yeni Çıkan Diziler Listesi

Yabancı dizi önerileri listemizde sizin için yakın zamanda çıkan pek çok dizi var. Öncelikle bunlardan kısaca bahsedeceğiz. Devamında da önereceğimiz dizileri senaryo ve oyuncuları ile kısaca tanıtacağız. Yakın zamanda Squid Game 2. Sezon karşımıza çıkacak.

Eylül ayı ile birlikte Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri de listemize giriş yaptı. Ondan kısa süre önce de Game of Thrones hayranlarının merakla beklediği House of the Dragon da yayınlanmaya başlamıştı.

YENİ »
Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri Oyuncuları ve Karakterleri (Amazon Prime Video)
YENİ »
House of the Dragon Oyuncuları ve Karakterler (HBO Max) House of the Dragon Oyuncu Kadrosu

Mayıs ayınca çıkan diziler arasında HBO yapımı The Time Traveler’s Wife,  Amazon Prime yapımı Night Sky ve The Lincoln Lawyer güzel seçenekler arasında yer alıyor. Henüz 5. sezonu gelmeden  Stranger Things 4. sezon da Netflix’te izlenebilir.

YENİ »
KATLA Dizisi Konusu ve Oyuncuları | 2021 Netflix Dizisi Yorumlar

Eğer yeni olması önemli değil, güzel bir dizi önerisi arıyorum diyorsanız, tüm zamanların en çok sevilen dizileri listemize de göz atabilirsiniz. Prison Break, Breaking Bad, Dark, Black Mirror, Stranger Things, Better Call Saul, La Casa De Papel, House of Cards, Ozark, Lucifer gibi efsane diziler için alttaki listeye tıklayabilirsiniz. Yeni dizi arıyorsanız aşağıya doğru devam edin, listemiz başlıyor…

YENİ »
Netflix En İyi Diziler Listesi: Netflix'te En Çok Sevilen Diziler IMDb

Yeni dizi arayanlar için 2021 yılında çıkan diziler listemiz aşağıda:

Yabancı Dizi Önerileri 2022

YENİ »
The Irregulars Dizisi Konusu ve Oyuncuları | 2021 Netflix Dizisi
YENİ »
The Falcon and the Winter Soldier Ne Zaman Çıkacak? Konusu Oyuncuları
YENİ »
Resident Alien Dizisi Konusu ve Oyuncuları
YENİ »
Invisible City Dizisi Konusu ve Oyuncular Netflix
YENİ »
Your Honor Dizisi Konusu Oyuncular Fragman ve Yorumları
YENİ »
Debris Dizisi Konusu ve Oyuncuları | Debris Dizisi Hangi Kanalda?
YENİ »
Clarice Dizisi Konusu ve Oyuncuları | 2021 Clarice Dizisi Hannibal
YENİ »
Peaky Blinders Benzeri Diziler Peaky Blinders Tarzı Suç ve Mafya Dizileri
YENİ »
Gözlerinin Ardında / Behind Her Eyes Dizisi Konusu ve Oyuncular Netflix

Yabancı dizi önerileri 2021 listemiz başlıyor. Listemize son eklediğimiz dizi, 17 Haziran’da Netflix’te yayınlanan Katla. İzlanda’da geçen bir dizi, Fringe gibi başlayıp Dark esintisi veren bir dizi… Bir volkanın kıyısındaki Vik kasabasında geçen hikayede, terkedilmiş kasabada son kalan insanların karşısına çıkan doğa üstü şeyler, karakterlerin iç çatışmaları ile süslenmiş bir bilim kurgu dizisi:

YENİ »
KATLA Dizisi Konusu ve Oyuncuları | 2021 Netflix Dizisi Yorumlar

BBC dizisi Time da son günlerin en iyi dizilerinden. Haziran ayında yayınlana 3 bölümlük mini dizi 8.5 IMDb puanı ile oldukça beğenildi.

26 Mart’ta yayına giren The Irregulars, gizemli bir Sherlock Holmes dizisi..

Yeni başlayan dizi arayanlara Netflix’ten Gerçek Aşk (The One) öneriyoruz. 12 Mart’ta yayına girdi.

The Falcon and the Winter Soldier, ilk bölümü ile İMDb 8.2 puana ulaştı. Marvel hayranlarını çok beğendiği dizi, yeni diziler arasında en havalı başlangıca sahip.

Netflix’in yeni başlayan dizileri: Sky Rojo ve Country Comfort, İMDb puanlarında şimdilik 7 puana ulaşamadılar.

Bir başka dizi önerimiz Debris. Fringe dizisinin yapımcısı, Fringe hayranlarına enfes bir dizi daha yapmış: Bkz: Debris konusu ve oyuncuları

Netflix’te bir ayda en çok izlenen dizi ünvanını eline geçiren Bridgerton, açık bir farkla Netflix’in şimdiye kadarki en büyük dizisi oldu. Bir önceki rekor, fantastik dizi The Witcher’ın ilk 28 gününde elde ettiği 76 milyon izlenme sayısıydı. Lupin de 70 milyon izlenme ile yeni diziler arasında en çok izlenilenlerden birisi…

Suç ve gerilim türünde tavsiyelerimizden birisi Your Honor… Yargıç, Mafya, Kirli Polisler, Çete Üyeleri… Yargıçın oğlunu korumak amacıyla 10 bölümlük dramatik mücadelesi, tüm değerlerini çiğnemesi hakkında müthiş bir dizi… Başrolda ise “Breaking Bad”in yıldızı Bryan Cranston yargıç rolünde karşımıza çıkıyor…

2021 yılında çıkan diziler arasından İMDb puanı yüksek olan ve beğenilen bazı diziler:  Tell Me Your Secrets, Resident Alien, Behind Her Eyes, Aftertaste, Bump, Firefly Lane, It’s a Sin,  The Pembrokeshire Murders, WandaVision

YENİ »
Netflix En İyi Diziler Listesi: Netflix'te En Çok Sevilen Diziler IMDb

The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier Oyuncuları Falcon

Yeni Marvel dizisi The Falcon and the Winter Soldier 19 Mart’ta ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizi Disney + ‘ta yayınlanıyor.

“Avengers: Endgame” olaylarının ardından, Sam Wilson / Falcon (Anthony Mackie) ve Bucky Barnes / Winter Soldier (Sebastian Stan), Marvel Studios’un küresel bir macerasında bir araya geliyor.  Yeni dizinin yönetmeni Kari Skogland; senaryo ise Malcolm Spellman’a ait.

Sam Wilson (Falcon) ve Bucky Barnes’ın (Winter Soldier) dönüşünü göreceksiniz dizide. Altı bölümlük dizide, Avengers: Endgame’in son anlarında bir araya gelen ikili, yeteneklerini ve sabırlarını test eden küresel bir macerada bir araya geliyor. Kliasik bir Marvel filmi tadında, ilk bölümü ile çok beğenilen diziyi tavsiye ediyoruz.

YENİ »
The Falcon and the Winter Soldier Ne Zaman Çıkacak? Konusu Oyuncuları

Country Comfort

19 Mart’ta Netflix’te yayına başlayan komedi dizisi. Umut vadeden ama kariyerinde dibe vuran bir country şarkıcısı, yakışıklı bir dulun beş sevimli çocuğuna dadılık yapmaya başlayınca coşkusunu yeniden kazanır.

Yönetmen: Caryn Lucas
Oyuncular: Katharine McPhee, Eddie Cibrian, Ricardo Hurtado

Sky Rojo

Muhabbet tellallarıyla onun adamlarından kaçan üç kadın özgürlüklerine kavuşmak için çılgın bir maceraya atılır. La casa de papel’in yaratıcılarından. Bir gece kulübünde çalışan üç kadın, patronlarından son gaz kaçmaya başlıyorlar… İspanyol dizilerini sevenler için. 18 Mart’ta Netflix’te başladı.

Başrollerde  Verónica Sánchez, Miguel Ángel Silvestre, Asier Etxeandia oynuyor.

Gerçek Aşk

Dram, Bilimkurgu, Gerilim
Yönetmen:  Howard Overman
Oyuncular: Hannah Ware, Zoe Tapper, Dimitri Leonidas

Gerçek Aşk, insanların DNA’larının en çok uyuştuğu kişilerle birlikte olduğu bir gerçekliği konu ediyor. İdeal eş seçiminde yapılan yanlış tercihlerden geriye kalan pek çok hayal kırıklığı. Bunun önüne geçmenin yolu ise basit bir DNA testi. Yapılan basit bir test genetik olarak en ideal eşin bulunmasına olanak sağlıyor. Ancak sonucun her ne kadar kusursuz olduğu düşünülse de her ilişki içinde bir takım sırlar barındırır. Dizide, genetik olarak bulunan kusursuz eşlerin sakladığı sırların doğurduğu ölümcül sonuçlar ekrana taşınıyor. Kusursuz bir eş bulmanın yolunu keşfeden ekipte yer alan DNA araştırmacısı, yepyeni ve cüretkâr bir çöpçatanlık hizmeti kurduğunda aşk ile yalanlar iç içe geçer.

Debris

1 Mart 2021’de prömiyeri NBC’de yayınlanan bir Amerikan bilim kurgu televizyon dizisidir.  Fringe ve X-Files sevenlere hitap edeceğini söyleyebiliriz.

İnsanlar üzerinde gizemli etkileri olduğu düşünülen bir uzay aracını araştırmak üzere iki ajan kolları sıvar. Finola Jones (sıcak bir Riann Steele), gözü açık mucizesini kaybetmemiş verimli bir fizikçi, Bryan Beneventi (Jonathan Tucker) ise gizli altın kalbi olan sertleşmiş bilge…

Dizi üç yıl önce enkaz halinde bir uzay aracının görüntülerinin yakalandığını söyleyerek başlıyor.

Oyuncular: Riann Steele, Thomas Cadrot, Jonathan Tucker

Diziyi merak edenleri şuraya alalım:

YENİ »
Debris Dizisi Konusu ve Oyuncuları | Debris Dizisi Hangi Kanalda?

Bloodlands | IMDb 6.8

Bloodlands, Chris Brandon tarafından yaratılan ve Hat Trick Productions’ın ortak şirketi HTM Television tarafından geliştirilen bir suç dram dizisidir. Prömiyerini 21 Şubat 2021’de BBC One’da yaptı.

Kuzey İrlandalı polis dedektifi Tom Brannick, içinde olası bir intihar notu içeren bir araba Strangford Lough‘dan çıkartıldığında, onu hızla muazzam kişisel önemi olan kötü şöhretli bir vakaya bağlar. Bloodlands, risklerin hiç bu kadar yüksek olmadığı tehlikeli bir kedi-fare oyununda ‘Goliath’ olarak bilinen efsanevi suikastçı avını takip ediyor.

James Nesbitt, Lisa Dwan, Charlene McKenna, Lorcan Cranitch, Chris Walley

Superman and Lois | IMDb 8.2

Yeni biz dizi arayanlar için 23 şubatta yayınlanmaya başlayan diziden bahsdelim.

Superman & Lois,Superman/Clark Kent ve Lois Lane’in maceralarını anlatan bir dizi. Başrollerde Tyler Hoechlin ve Elizabeth Tulloch var. Dylan Walsh Lois’in babası Samuel Lane rolünü üstlenirken, Emmanuelle Chriqui de Lana Lang rolüne hayat verecek.

Resident Alien | IMDb 8.3

Yabancı Dizi Önerileri 2021 Resident Alien

Eğlenceli bir dizi arayanlar için yepyeni bir dizi… Komedi, gizem, bilim kurgu arasında keyiflice izleyebileceğiniz bir dizi arıyorsanız tavsiye edebiliriz. İMDb puanı 8.3, dizi güzel bir intiba bırakıyor izleyenlerde. Resident Alien, kayıtlı göçmenlere verilen bir deyimden türetilmiş, sanki Yerleşik Uzaylı olarak çevirebiliriz.

Dünyadaki insanları yok etmek için gelen bir uzay aracında yıldırım çarpınca dünyada mahsur kalır. Colorado’nun kırsal Patience kasabası yakınlarında geçiyor olaylar. Uzay gemisinin pilotu Hah Re, insan şekline girer ve bir doktor olan Harry Vanderspeigle kimliğine bürünür. Bu sürede kasabadaki yerel doktor ölü bulunur. Doktorluk yaparken aklındaki en önemli soru şudur: insanlar kurtarılmaya değer mi?

Dizide ilginç karakterler var. Doktor için çalışan bir Kızılderili hemşire olan Asta Twelvetrees (Sara Tomko), yerel barmen ve eski Olimpik kayak meraklısı D’Arcy (Alice Wetterlund) , yerel belediye başkanı (Levi Fiehler) ve  karısı (Meredith Garretson). Belediye başkanını oğlu (Judah Prehn’s Max) ise kasabada tuhaf şeyler olduğunu farkeder…

“Kasaba doktoru öldürüldü. Şimdi yaşıyorum çünkü kasaba doktoruyum”

YENİ »
Resident Alien Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Tell Me Your Secrets | IMDb 7.3

Amazon’un orjinal 2021 dizisi…  Dram , Gizem , Suç tarzında bir dizi. Bir seri katille beraber uzun üredir yaşamış Emma’ya başka bir kimlik verilir ve uzaklarda bir kasabaya yerleşir. Seri katil intihar eder. Geçmişin karanlıkları genç kızı gittiği kasabada bırakmayacaktır. Seri katilin kaçırdığı ama cesedi bulunamayan Theresa’nın annesi ondan ümidini kesmemiştir. Kimlik değiştiren kızın peşine seri tecavüzcü birini takar, çünkü onun avını bulmak için yetenekli olduğunun farkındadır.

Her biri gizemli ve sıkıntılı bir geçmişe sahip üç karakterin peşinden gidiyor:

  • Bir zamanlar tehlikeli bir katilin gözlerinin içine bakan ve ona aşık olmuş genç bir kadın,
  • kurtuluşu bulmak için çaresiz olan eski bir seri tecavüzcü
  • kayıp kızı Theresa’yı  bulmaya takıntılı kederli bir anne.

Her biri sınıra itildikçe, geçmişleri ve güdüleriyle ilgili gerçekler daha da karmaşıklaşarak kurban ile fail arasındaki çizgiyi bulanıklaştırır.

Yönetmen: Harriet Warner
Oyuncular: Lily Rabe, Amy Brenneman, Hamish Linklater

Gözlerinin Ardında | IMDb 7.3

Yönetmen Steve Lightfoot
Oyuncular: Simona Brown, Tom Bateman, Eve Hewson

“Gözlerinin Arkasında” gergin bir gerilim dizisi gibi başlıyor, oradan fantastik bir dünyaya geçiyor. Louise ve Adele, ortak gece korkuları nedeniyle bağlandıktan sonra, Adele gizlice yeni arkadaşına rüyalarının kontrolünü ele geçirmesi ve sonunda astral projeksiyonu uygulaması için koçluk yapar.

YENİ »
Gözlerinin Ardında / Behind Her Eyes Dizisi Konusu ve Oyuncular Netflix

Ginny & Georgia | IMDb 6.9

Netflix‘in Gençlik, Komedi, Romantik ve Dram tarzında dizisi… Özgür ruhlu Georgia, çocukları Ginny ve Austin ile birlikte sıfırdan başlamak için kuzeye taşınır ancak yeni başlangıçlara giden yolun engebeli olabileceğini görür.

Yönetmen: Sarah Lampert
Oyuncular: Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca

Age of Samurai: Battle for Japan | IMDb 7.6

Savaşın pençesindeki 16. yüzyıl feodal Japonyası’nın çalkantılı tarihini ve iktidar mücadelelerini aksiyon dolu canlandırmalar ve uzman yorumları eşliğinde keşfetmek için harika bir belgesel. Uzak Doğu kültürünü sevenler için.

Oyuncular: Hiro Kanagawa, Masami Kosaka, Hayate Masao

Tribes of Europa | IMDb 6.8

Tribes Of Europa, gizemli bir felaketin ardından minik parçalara bölünen Avrupa’da geçiyor ve kıyamet sonrası atmosferde sağ kalmaya çalışan üç kardeşin hikayesini konu ediyor. Macera, Dram, Bilimkurgu türünde 6 bölümlük bir dizi.

Yönetmen: Philip Koch
Oyuncular: Henriette Confurius, Oliver Masucci, Emilio Sakraya

Invisible City | IMDb 7.4

invisible city dizisi netflix

Brezilya yapımı Netflix dizisinin orjinal adı Cidade Invisiel. Ailesini sarsan trajedinin ardından, bir adam insanlar arasında yaşayan efsanevi varlıkları keşfeder ve gizemli geçmişini onlar sayesinde aydınlatabileceğini anlar. Dizimiz eskilerden Supernatural dizisi tadında…

Başroldekiler: Marco Pigossi, Alessandra Negrini, Fábio Lago

Your Honor | IMDb 8.1

Your Honor, yabancı dizi önerileri listemizde ilk sırada… Hakimin oğlu, mafya liderinin oğluna çarpıp kaçıyor… Çocuğun ölümünden sonra ortalık karışıyor. Bundan sonrası müthiş bir psikolojik gerilim…

“Kvodo” adlı İsrail dizisinden uyarlanan Your Honor, New Orleans’ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor. Dizinin başrolünde yer alan “Breaking Bad”in yıldızı Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam, oğlunun bir suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için kendisini zor bir duruma sokar. 10 bölümden oluşan dizinin showrunner koltuğunda, senarist Peter Moffat yer alıyor.

Oyuncular: Bryan Cranston, Hunter Doohan, Hope Davis, Michael Stuhlbarg, Tony Curran

YENİ »
Your Honor Dizisi Konusu Oyuncular Fragman ve Yorumları

Lupin | IMDb 7.6

Arsen Lüpen’in maceralarından esinlenen kibar hırsız Assane Diop, varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvar. Emmy ödüllü Louis Leterrier tarafından yönetilen dizinin başrolünde Omar Sy (“Can Dostum”) var.

Dünya çapında bir fenomen olan Lupin, ikinci kısım bölümleriyle bu yaz geri dönüyor. Ondan fazla ülkede Netflix’in ilk 10 listesinde 1 numara olan ve Omar Sy’ın başrolünde yer aldığı dizi, 2021 yazında geri dönecek. İlk sezon, Netflix verilerine göre 70 milyona yakın hane tarafından izlendi.

Başroldekiler: Omar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme,  Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella , Soufiane Guerrab’
Yaratıcılar: George Kay

Bridgerton | IMDb 7.3

Bridgerton, Chris Van Dusen tarafından yaratılan ve Shonda Rhimes tarafından prodüksiyonu sağlanan bir dönem draması dizisidir. Dizi Julia Quinn ‘in romanlarındaki rekabetçi sosyete dünyasına dayanmaktadır. Dizinin prömiyeri 25 Aralık 2020’de Netflix’te yapıldı.

Netflix’in algoritmaları, bir dizinin en az iki dakika izlenmesi üzerine oluşuyor ve dizilerin nihai sonuçları açıklanıyor. Bu doğrultuda oluşan son rakamlar geldi ve Bridgerton’ın ilk sezonunun, dünya çapında 82 milyon hane tarafından izlendiği açıklandı

Drama Bridgerton ailesine odaklanıyor: Violet, Lady Bridgerton; dört oğlu Anthony, Benedict, Colin ve Gregory ve dört kızı Daphne, Eloise, Francesca ve Hyacinth. Ayrıca dizideki önemli ailelerden biri de Featheringtonlar: Portia, Lady Featherington; kocası Baron; ve üç kızı, Philippa, Prudence ve Penelope

YENİ »
Bridgerton Dizisi Konusu Oyuncular Fragman ve Yorumları

Wandavision

Yayın Tarihi: 15 Ocak 2021
Platform: Disney+

Yönetmen: Jac Schaeffer
Oyuncular: Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kathryn Hahn

WandaVision, Marvel Sinema Evreni ile direkt bağlantılı ilk televizyon dizisi olarak karşımızda. Marvel filmleri sevenlerin seveceğini umduğumuz bir dizi.  “WandaVision”, “Avengers: Endgame” filminin sonrasında geçiyor. İlk bölüme baktığınızda, siyah-beyaz bir sit-com izlediğinizi düşünebilirsiniz, zaten öyle bir havada başlıyor dizi…

The Watch

The Watch, dünyayı kurtarmak için cesaret bulmaya zorlanan ve bu süreçte kendilerini bile şaşırtan, beklenmedik bir grup uyumsuz olan The City Watch’ı takip ediyor. Komik ama heyecan verici dizi, trolleri, kurtadamları, büyücüleri ve diğer olası olmayan kahramanlarıyla, bildikleri hayatın yok olmasına yol açacak büyük bir ejderhayı diriltmek için kötü bir komploya karşı savaşacaklar.

Adam Hugill, Jo Eaton-Kent, Lara Rossi, Marama Corlet

30 Monedas | IMDb 7.3

Yahuda, 30 madeni para karşılığında İsa’ya ihanet etti. 2000 yıl sonra, bunlardan biri İspanya’nın ücra bir kasabasında belirir ve Vatikan sırlarını ortaya çıkarmak ve insan ırkını yok etmekle tehdit eden bir dizi doğaüstü gücü açığa çıkarır. Kilise tarafından İspanya’nın ücra bir kasabasının rahibi olarak sürgün edilen şeytan kovucu, boksör ve eski mahkum olan Peder Vergara, her ne kadar unutmak ve unutulmak istese de düşmanları onu çok yakında bulacaktır.

Cosimo Fusco, Eduard Fernández, Macarena Gomez

The Pembrokeshire Murders | IMDb 7.6

Müfettiş, 1980’li yıllardan kalan iki çözülmemiş cinayet davasını tekrar açar. Olaylar bazı hırsızlık vakalarıyla kesişince Steve’in fail salınmadan önce yeni kanıtlar bulması gerekir.

Alexandria Riley, Caroline Berry, Keith Allen, Luke Evans, Oliver Ryan

Clarice

Kuzuların Sessizliği filminin devam hikayesini anlatan yeni bir dizi başladı. 11 Şubat Perşembe günü prömiyer yapan yepyeni bir dizi.

Başrolünde Rebecca Breeds (The Originals, Pretty Little Liars) yer alıyor. Breeds, psikolojik korku dizisinde, FBI ajanı Clarice Starling rolünde yer alıyor ve hikaye, filmdeki olaylardan bir yıl sonrasında devam ediyor.

Yönetmen: Alex Kurtzman, Jenny Lumet
Oyuncular: Rebecca Breeds, Michael Cudlitz, Jayne Atkinson

The Serpent | IMDb 7.7

Suç, drama ve gerilim dizisi.

The Serpent, 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşine düşen bir seri katilin hikayesini konu ediyor. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’daki çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusudur. Dünyanın farklı kıtalarında hakkında arama emri çıkarılan Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı dizide, Charles Sobhraj’ı Tahar Rahim canlandırıyor.

Oyuncular:  Billy Howle, Ellie Bamber, Jenna Coleman, Tahar Rahim, Tim McInnerny

Bump

Avustralya yapımı bir dizi… Geoff Bennett, Gracie Otto ve Leticia Cáceres diziyi yönetti. Sidney’in iç kesimlerindeki bir lisenin içinde ve çevresinde geçen ve ana karakterlerin evini takip eden Bump, beklenmedik annelik, istenmeyen yeni akrabalar ve mizah ve duygusal dürüstlükle istenmeyen sonuçları araştırıyor.

Beklenmedik bir hamilelik, iki ailenin hayatını zorlaştırır. Dizi, sürpriz bir bebeği olan hırslı ve başarılı bir genç kız olan Oly’nin etrafında dönüyor.

Mr. Mayor

Yayın Tarihi: 7 Ocak 2020
Platform: NBC
Yazarlar: Robert Carlock, Tina Fey
Oyuncular: Christian Anaid, Mike Cabellon, Ted Danson

Emekli bir iş insanı olan Neil Bremer, şehrinin belediye başkanlığına aday olmaya karar verir. Bu durum çevresindekileri oldukça şaşırtsa da Neil yarışı kazanır ve başkan koltuğuna oturur. Artık büyük fikirlerini hayata geçirme zamandır. Ancak kısa sürede siyasette gezinmenin her zaman yaptığı gibi bir iş olmadığını fark eder. Kıdemli bir siyasi yardımcı olan Arpi’nin donanımı ve sıra dışı personelinin desteği ona güç kazandırır.

Fate: The Winx Saga

Yönetmen Brian Young, Iginio Straffi
Oyuncular: Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha
Ülke ABD, İtalya
Orijinal kanal Netflix

Winx Efsanesi: Kader, beş genç perinin hikayesini konu ediyor. Beş genç peri, Öbür Dünya’da Alfea adlı sihirli bir yatılı okulu gider. Yetişkinliğe adım adım yaklaşan periler, bu süreçte bir yandan sihirli güçlerini nasıl kontrol edeceklerini öğrenirken bir yanda da karşılarına çıkan canavarlar, aşk ve rekabetle başa çıkmaya çalışırlar.

Aynı zamanda bi büyüme öyküsü olan “Fate: The Winx Saga”, Nickelodeon animasyon dizisi “Winx Club”dan esinlenmiştir.

Shadowplay  | IMDb 6.5

Amerikalı bir polis olan Max McLaughlin, 2. Dünya Savaşı sonrasındaki karışık ortamda bir polis gücü yaratmak için 1946 yılının yazında Berlin’e gelir. Max’in buradaki hedefi savaş sonrası Berlin’in suç kralı “Engelmacher” Gladow’u alaşağı etmektir. Tabii bir de gizliden yürütmeye çalıştığı bir görevi daha vardır: Saklanan Nazileri öldüren kayıp kardeşi Moritz’i bulmak. Fakat Max Soğuk Savaş’ın başlangıcındaki bu zamanlarda bir piyon olarak kullanıldığının farkında değildir.

Logan Marshall-Green, Michael C. Hall, Nina Hoss

It’s a Sin  | IMDb 9.1

Yıl 1981, yeni bir 10 yılın başlangıcında Ritchie, Roscoe ve Colin, Londra’da yeni bir hayata başlarlar. Başlangıçta birbirlerine yabancı olan bu eşcinsel genç çocuklar, en iyi arkadaşları Jill ile kendilerini bir arada bulurlar ve kısa sürede birbirlerinin maceralarını paylaşırlar. Ancak yeni bir virüs yükseliyor ve yakında hayatları hiç hayal etmedikleri şekillerde test edilecek. 10 yıl geçtikçe ve AIDS’in gölgesinde büyürlerken, her zamankinden daha şiddetli yaşamaya ve sevmeye kararlılar.

Keeley Hawes, Lydia West, Nathaniel Curtis, Neil Ashton, Olly Alexan

The Undoing

Yönetmen: David E. Kelley
Oyuncular: Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland
Orijinal kanal: HBO

The Undoing, başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın hayatına odaklanıyor. Mutlu bir evlilik süren Grace’in hayatı vahşi bir kazanın ardından kocasının kaybolması ile kabusa döner. Kendisini bir anda felaketler dizisinin ortasında bulan talihsiz kadın, oğluyla birlikte yeni bir sayfa açmaya çalışır. You Should Have Known” romanından uyarlanan The Undoing’in başrolünü Nicole Kidman üstleniyor. The Night Manager ile Emmy kazanan Susanne Bier’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senarist ve showrunner koltuğunda David E. Kelley bulunuyor.

I Hate Suzie

Yönetmen: Billie Piper, Lucy Prebble
Oyuncular: Billie Piper, Leila Farzad, Daniel Ings
Orijinal kanal: Sky Atlantic
Türkiye yayını: beIN CONNECT

I Hate Suzie, telefonu hacklenen ünlü bir kadının hikayesini konu ediyor. Suzie Pickles için şöhretinin yükselişte olduğu zamanlar artık geride kalmıştır. Ancak hayatındaki sorun sadece bu değildir. Bir bilgisayar korsanı telefonuna sızdığında Suzie’nin hayatı altüst olur. Özel hayatının tüm dünyanın öğrenmesi durumuyla karşı karşıya olan Suzie’nin bir fotoğrafının son derece riskli bir konumda ortaya çıktığında hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Normal People

Yönetmen: Sally Rooney, Alice Birch, Mark O’Rowe
Oyuncular: Daisy Edgar-Jones, Paul Mescal
Orijinal kanal: BBC Three
Türkiye yayını: BluTV

Sally Rooney’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan dizi, İrlanda’nın küçük bir kasabasında yaşayan Marianne ve Connell’in arasındaki karmaşık ilişkiyi takip ediyor. Başrollerinde Daisy Edgar-Jones ve Paul Mescal’ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda “Room” filminin yönetmeni Lenny Abrahamson görev yapıyor.

I May Destroy You

Yönetmen: Michaela Coel
Oyuncular: Michaela Coel, Weruche Opia, Paapa Essiedu
Orijinal kanal: HBO
Türkiye yayını: beIn CONNECT

I May Destroy You, büyük bir travma yaşayan bir kadının hayatına odaklanıyor. Kendisine güvenen bir kadın olan Arabella, yazdığı ilk kitabının getirdiği başarının ardından ikinci kitabını yazmaya başlar. Büyük bir stres altında bulunan Arabella’nın hayatı, bir gece kulübünde cinsel saldırıya uğramasıyla geri dönüşü olmayan bir şekilde değişir. Yaşadığı korkunç olayın ardından Arabella, ailesi, arkadaşları, kariyeri dahil hayatındaki her şeyi yeniden değerlendirmeye başlar. Bu süreç Arabella’nın kendisini yeniden keşfetmesini sağlar.

 

The Queen’s Gambit

İZLE

Yönetmen: Scott Frank, Allan Scott
Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Chloe Pirrie, Bill Camp
Orijinal kanal: Netflix

Walter Tevis’in 1983 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Queen’s Gambit, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeyi işliyor. Dünyanın en iyi satranç oyuncularından biri olan Beth Harmon’ın hayatına odaklanılan dizinin başrolünü Anya Taylor-Joy üstleniyor. Ailesini kaybetmesinin ardından kurum tarafından büyütülen Beth, burada çalışan bir görevliden satranç oynamayı öğrenir. Satranç’ta olağanüstü bir yetenek sergileyen Beth, önüne çıkan tüm rakipleri yenmeyi başarır.

Unorthodox

İZLE

Yönetmen: Anna Winger
Oyuncular: Shira Haas, Amit Rahav, Jeff Wilbusch
Orijinal kanal: Netflix
Türkiye yayını: Netflix Türkiye

Unorthodox, kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Görücü usulü evliliğe zorlanan genç bir kadın, hayallerine koşmaya karar vererek kaçar. Hem bu evlilikten hem de dini topluluktan kaçmaya çalışan kadın, kendisine yeni bir hayat kurmak için Berlin’e yerleşir. Burada bir grup müzisyen ona evlerini açar. Ancak geçmişi genç kadının peşini bırakmayacaktır.

Start-Up

İZLE

Sanal rüyaları gerçeğe dönüştürmeyi arzulayan genç girişimciler, Kore’nin yüksek teknoloji sektörünün amansız dünyasında başarı ve aşk için rekabet ediyor. Seo Dal-mi her şeyini kaybettiği ilkbaharda Nam Do-san’ın mektuplarıyla avunur. On beş yıl sonra Dal-mi, In-jae’yi haksız çıkarmak için Do-san’ın desteğine ihtiyaç duyar. Dal-mi’nin geçmişini korumak ve geleceğine destek çıkmak isteyen Choi Won-deok, Han Ji-pyeong’dan imkânsız bir görevi başarmasını ister.

Başroldekiler:Bae Suzy,Nam Joo-hyuk,Kim Seon-ho
Yaratıcılar: Oh Choong-hwan, Park Hye-ryun

Paranormal

İZLE

Şüpheci bir hematolog kendini bir dizi açıklanamayan olayın içinde bulmasının ardından istemeyerek de olsa doğaüstü olayları araştırmada bir başvuru noktası hâline gelir.

Refaat, İskoçya’dan dönen eski sevgilisi Maggie’yi doğum günü için verilen partiye gönülsüzce davet eder. Doğaüstü bir deneyim ortamı gerer. Lanetli bir mumyanın otopsisinin ardından Kahire’nin üzerine kara bir bulut çöker. Refaat iki olayın bağlantılı olduğunu kabul etmez. Ta ki sevdiği biri etkilenene kadar.

Başroldekiler: Ahmed Amin,Razane Jammal,Ayah Samaha
Yaratıcılar: Amr Salama

Emily in Paris

İZLE

Şikagolu pazarlama yöneticisi Emily Cooper, Paris’te hayallerindeki pozisyonu kapmasının ardından iş, arkadaşlık ve aşkla uğraşırken macera dolu yeni yaşamını kucaklar. Emily, Paris’teki yeni ofisine öz güvenli Amerikan tarzını ve yeni fikirlerini taşır. Ancak Fransızca bilmemesi büyük bir soruna dönüşür.

Paris, Moda ve Aşk…

Başroldekiler: Lily Collins,Philippine Leroy-Beaulieu,Ashley Park
Yaratıcılar: Darren Star

Kalifat

İZLE

Yeni dizi arasından seçim yapmak hayli zor. Ve listemizin sonunda Kalifat dizisi var. IŞİD’in yakın zamanda İsveç’te gerçekleştireceği saldırı, zor durumdaki bir annenin, dikbaşlı bir öğrencinin ve hırslı bir polisin kaderlerini iç içe geçirir.

IŞİD üyesi eşiyle Rakka’ya taşınan Pervin, tehlikeli bir ikilemle karşı karşıya kalır. İsveç Güvenlik Teşkilatı ajanı Fatima, kariyerinde yükselme fırsatı yakalar. Fatima, Husam’ın not defterine ulaşması için Pervin’e baskı yapar. Defterde saldırının ayrıntıları vardır. Ibbe ise Kerima, Sulle ve Miryam’ı yanına çekmeye çalışır.

Başroldekiler: Aliette Opheim,Gizem Erdogan,Amed Bozan
Yaratıcılar: Wilhelm Behrman,Niklas Rockström

 

Yorum yapmak ister misiniz?