Netflix en çok izlenen filmler 2022 Netflix En iyi filmler listesi (Güncel Liste)

Netflix en çok izlenen filmler 2022 Netflix En iyi filmler listesi. Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmler 2022 listesi ile karşınızdayız. Bu sene Netflix en çok izlenen filmler Türk, yabancı, aksiyon, bilim kurgu, gerilim, dram, romantik filmler listesi. Acaba Netflix’te ne izlenmeli? Netflix ne izlemeli 2022 listenize fikir vermesi için en çok izlenen filmlerin listesini sizlerle paylaşacağız. Film olarak Netflix de ne izlenmeli? Netflix bu hafta en çok izlenen filmler Netflix top 10 filme göz atmak istedik. Bu sene ve bu hafta Netflix en çok izlenen filmler listesinde kimler var, yakından bakalım:

Netflix en çok izlenen filmler 2022

Sürekli yeni dizi ve filmlerin eklendiği Netflix platformunda en çok izlenenler listesi de her hafta güncelleniyor. Öncelikle bu hafta en çok izlenen filmler listesine bir göz atalım. Netflix en çok izlenen filmler 2022 listesinde harika filmler var. Yeni yapımlar arasında en çok izlenen ve tavsiye edebileceğimiz 10 film şöyle:

Netflix en çok izlenen filmler 2022 (19-25 Eylül)

Netflix en çok izlenen filmler 2022 (19-25 Eylül)
Netflix en çok izlenen filmler 2022 (19-25 Eylül)

Netflix bu hafta en çok izlenen filmler Netflix top 10 listesinde LOU filmi ilk sırada yer alıyor. Gerilim ve aksiyon filmi diye tarif edebileceğimiz Lou, dünyada ve Türkiye’de en çok izlenen filmler Netflix listesinde 1 numarada yer alıyor. İntikam Kankam filmi listede ikinci sırada. İnsanlar İkiye Ayrılır isimli yerli film de üçüncü sırada listeye girdi. The Perfumier, Charlie’nin Melekleri onları izliyor. Aşıklar Bayramı da en çok izlenen filmler listesinde altıncı sırayı alıyor. Derin Tutkular, Katolik Okulu, Athena listedeki filmlerden. Bu hafta Netflix Türkiye listesine Harry Potter ve Felsefe Taşı da listede yer alıyor.

Lou

Lou konusu nedir? Lou filmi konusu ve Lou Yorumlar Film
Netflix bu hafta en çok izlenen filmler #1 Lou Film

Netflix bu hafta en çok izlenen filmler listesinin zirvesinde ilk haftasında zirveye yerleşen bir film var. Fırtınalı bir havada kaçırılan bir kızın peşinde düşen iki kadının gerilim dolu hikayesi… Peki Lou filminde kimler oynuyor: Allison Janney (Lou), Jurnee Smollett (Hannah), Logan Marshall-Green (Philip), Ridley Asha Bateman (Vee), Matt Craven (Sheriff Rankin), Greyston Holt (Chris), Daniel Bernhardt (Tony), RJ Fetherstonhaugh (Gerry), Andres Collantes (Deputy Torres), Marci T. House (Ajan Lee), Toby Levins (Ajan Hampton).

Lou filmini konusunu merak edenler Lou filmi konusu hakkındaki yazımıza göz atabilirler.

YENİ »
Lou konusu nedir? Lou filmi konusu ve Lou Yorumlar Film

İntikam Kankam (Do Revenge)

İntikam Kankam Netflix en çok izlenen filmler 2022
İntikam Kankam Netflix en çok izlenen filmler 2022

Gençlik filmi olarak tarif edebileceğimiz İntikam Kanmak, bir kara komedi olarak çekilmiş. Kara komedi, yaz tenis kampında tanışan ve kendilerine işkence edenlerden intikam almak için bir araya gelen Drea (Camila Mendes) ve Eleanor’un (Maya Hawke) etrafında dönüyor. Rosehill Country Day School’daki son yıllarıdır ve düşmanlarını yenme planları suya düşer ve kaşları çatılır. Drea ve Eleanor’un dostluğu, gardlarını indirip güvenlik açıklarını açığa vurdukça film boyunca büyür. Ancak intikam planları başarısız olunca arkadaşlıkları da parçalanır. Sonunda, Eleanor’un doğum günü partisinde bozulur

İnsanlar İkiye Ayrılır

İnsanlar İkiye Ayrılır Konusu Oyuncuları ve İzleyici Yorumları
İnsanlar İkiye Ayrılır Konusu Oyuncuları ve İzleyici Yorumları

Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmin başrolünde Burcu Biricik, Pınar Deniz, Aras Aydın oynuyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Uzun süredir işsiz kalan genç bir kadın olan Duygu, son çare olarak bankalar adına borç tahsil eden şirketlerden birinde iş bulur. Borçlular üzerindeki psikolojik baskı yöntemlerine hakim olan Duygu, kısa sürede çalıştığı şirketin en başarılı çalışanlarından biri olur.

The Perfumier

bu hafta en çok izlenen filmler Netflix The Perfumier
bu hafta en çok izlenen filmler Netflix The Perfumier

Koronavirüs salgını ile birlikte koku duygusunun kaybolmasına ilk defa denk gelmiştik. Bu filmde de koku duygusunu kaybeden bir polisin hikayesini izleyeceğiz. Mükemmel parfümü bulmak için ölümcül yöntemler kullanan bir parfümcüden yardım alan bir polis dedektifi, kız arkadaşını ve koku alma duyusunu geri kazanmaya çalışır.

Kaynak: Netflix Top 10 Film (Türkiye)

YENİ »
Devil in Ohio 2. sezon ne zaman çıkacak? (Netflix)
YENİ »
Netflix En İyi Diziler Listesi: Netflix'te En Çok Sevilen Diziler IMDb
YENİ »
Netflix En İyi Animeler » Netflixteki En İyi Anime Diziler
YENİ »
Winx Efsanesi Kader 2. sezon konusu ve oyuncuları Netflix Fate: The Winx Saga 2.Sezon fragmanı
YENİ »
Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 6. bölüm Ne Zaman saat kaçta başlıyor?

 

 

 

Yorum yapmak ister misiniz?