Ozan Tufan 31 Mart’ta Evleniyor

Futbolcu Ozan Tufan, 31 Mart Çarşamba günü Çırağan Sarayı’nda yapılacak törenle nişanlısı Rojin Haspolat’la evlenecek. Çiftin nikâh şahitliğini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve teknik direktör Emre Belözoğlu yapacak.

YENİ »
Fenerbahçe-Galatasaray Maçları ve Skorları | FB GS Rekabeti İstatistikleri

Ozan Tufan 31 Mart’ta Evleniyor

Kariyerine Fenerbahçe’de devam eden Ozan Tufan, nişanlısı Rojin Haspolat’la evleniyor. Çift, büyük gün olarak 31 Mart tarihini seçti.

Hürriyet’te yer alan habere göre; 26 yaşındaki yıldız futbolcu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la istemeye gittiği Rojin Haspolat’la yine Ali Başkan’ın şahitliğinde evlenecek. Çırağan Sarayı’nda kıyılacak nikâhın diğer şahidi ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu olacak.

Ozan Tufan, 2020 yılı haziran ayında sevgilisine romantik bir evlenme teklifinde bulunmuştu. Eylül ayında da ikili nişanlanmıştı.

Rojin Haspolat Kimdir?

Rojin Haspolat Kimdir?

Rojin Haspolat 1998 doğumlu… Rojin Haspolat, Önce Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi’nden mezun oldu, daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi. Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor.

YENİ »
The Irregulars Dizisi Konusu ve Oyuncuları | 2021 Netflix Dizisi

Yorum yapmak ister misiniz?