30 Kasım Salı günü tatil olan iller: İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Sakarya, Yalova, Düzce, Çanakkale, Balıkesir, Bursa’da okullar tatil edildi

Bugün Okullar tatil mi? İstanbulda okullar tatil mi? Bursadaokullar tatil mi? Kocaelide okullar tatil mi? Sakaryada okullar tatil edildi mi? Düzcede okullar tatil mi? 30 Kasım Salı günü hangi illerde okullar tatil? Fırtına yüzünden tatil olan iller hangileri? Hangi illerde okullar tatil edildi? Okullar tatil mi? 30 Kasım Salı günü hangi illerde okullar tatil? Fırtına yüzünden tatil olan iller hangileri? Kamuda Tatil var mı? Kamuda Kimler İdari İzinli Sayılacak? Okullar tatil mi, okullar lodos nedeniyle tatil olacak mı? Yurt genelinde etkili olan lodos fırtınası yüzünden yarın bazı illerde okullar tatil edildi. İşte tatil edilen illerin listesi:

Bugün Okullar tatil mi?

Bugün İstanbul’da ve civar bölgedeki bazı illerde okullar tatil edildi. İstanbul, Kocaeli, Düzce, Tekirdağ, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa’da okullar tatil.

Dün gece İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul’da şiddetli lodos nedeniyle 30 Kasım Salı günü yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini twitter hesabından duyurdu. Tekirdağ, Düzce, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya’da da valiliklerden alınan bilgilere göre okullar 1 gün tatil edildi.

Kamuda Tatil var mı? Kamuda Kimler İdari İzinli Sayılacak?

Okulların tatil edildiği illerde Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personel de idari izinli sayılacaklar. Valilik açıklamaları yazımızın devamındadır:

30 Kasım Salı günü hangi illerde okullar tatil?

30 Kasım Salı günü İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Sakarya, Düzce, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa’da okullar tatil edildi.

İstanbul’da Bugün Okullar Tatil

İstanbul Valiliği açıklaması:

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden alınan son verilere göre;

İlimizdeki kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın, bu gece yarısına kadar 90-110 km/sa hızda devam ederek gece saatlerinden itibaren hızını biraz azaltacağı ve yarın saat 18.00’e kadar 70-90 km/sa hızda sürdüreceği tahmin edilmektedir.

İstanbullu vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için Valiliğimizce; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında “yüz yüze eğitim” faaliyetlerine 30 Kasım 2021 Salı günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır.

Kocaeli’de Okullar Tatil edildi

Kocaeli valiliği açıklaması:

Olumsuz hava koşulları ve Lodos nedeniyle İlimiz genelinde ;

* Eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir.

* Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır.

Sakarya’da Okullar Tatil edildi

Sakarya Valiliği şöyle açıklama yaptı:

Sevgili hemşehrilerim ilimizde hayatı olumsuz etkilemeye devam eden hava koşulları ve lodos nedeniyle eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Yalova’da Okullar Tatil

Yalova Valiliğinin açıklaması şöyle:

”Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; ilimiz genelinde devam eden olumsuz hava koşulları ve lodosun (yarın) 30 Kasım 2021 Salı gününde de devam edeceği bildirilmiştir.Hemşehrilerimizin, öğretmen ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimiz, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarımız ile özel okullardaki takviye kurslarımız da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında 30 Kasım 2021 Salı günü bir günlük ara verilmesi uygun görülmüştür.Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz, hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın bir gün süreyle idari izinli sayılacaklardır.”

Bursa’da Okullar Tatil

Kıymetli Bursalı hemşehrilerim; hayatı olumsuz etkilemeye devam eden Lodos nedeniyle 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle;

Bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Çanakkale’de Okullar Tatil edildi

Çanakkale Valiliği resmi açıklaması:

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 483-1_ÇNK numaralı uyarısı ile kuvvetli rüzgar ve fırtınanın bu gece ve yarın (30.11.2021 Salı)da Çanakkale İl Genelinde yüksek kesimler başta olmak üzere batı ve güneybatı yönlerden 60-90 km/sa, yüksek kesimlerde yer yer 100km/sa üzeri hızda tam fırtına şeklinde devam etmesinin beklendiği bildirilmiştir.

İlimizde hayatı olumsuz etkileyeceği değerlendirilen bu meteorolojik tahminler nedeniyle;

1- İlimiz genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel tüm eğitim ve öğretim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım 2021 Salı günü 1(bir) gün süreyle ara verilmesine karar verilmiştir.

2-Aynı gün Kamu kurumlarında çalışan hamile personeller ile engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan personeller idari izinli sayılacaktır.

3- Kuvvetli rüzgar, fırtına ve tam fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.

4- İl Afet Müdahale Planında görevli bulunan çalışma gruplarının personel, taşıt ve ekipman olarak müdahale için hazırlıklı bulunmaları gerekmektedir.

Balıkesir’de Okullar Tatil Edildi

Balıkesir Valiliği açıklaması:

“Sevgili Vatandaşlarımız, ilimiz genelinde etkisini sürdüren kuvvetli fırtınanın neden olabileceği olumsuz durumlar göz önüne alınarak 30.11.2021 Salı günü bir gün süreyle bütün ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve hamile personelimiz bir gün izinli sayılacaktır. Lütfen tedbirli olalım! Anaokulları, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime ara verilmiştir.”

Tekirdağ’da Yarın Okullar Tatil Edildi

Tekirdağ Valiliği’nden yapılan açıklama:

Tekirdağ’da şiddetli lodos sebebiyle eğitime 1 gün ara verildi.Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, “Meteorolojiden alınan verilere göre bugün ilimizde yaşanan olumsuz hava koşullarının yarın da (30 Kasım 2021 Salı günü) devam edeceği anlaşılmıştır. Tekirdağ’da görev yapan bazı kamu görevlileri ile öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için resmi-özel tüm okullar, Halk Eğitim Merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, her türlü kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine valiliğimizce 30 Kasım 2021 Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, kronik rahatsızlığı bulunan personelimiz ile hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın belirlenen aynı tarihte idari izinli sayılacaklardır. Değerli Tekirdağlı hemşehrilerimizin dikkatine sunulur”

DÜZCE’de de okullar tatil edildi

Marmara ve Ege Bölgesi’nde sabah saatlerinde etkisini artırmaya başlayan lodos hayatı adeta felç etti. Düzce kent merkezinde ağaçlar ve elektrik direkleri devrilirken, bazı binaların üzerindeki tenteler uçtu. Eğitime bir gün ara verileceğini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Düzce Valisi Cevdet Atay, “Kıymetli hemşehrilerim Düzce’de hayatı olumsuz etkilemeye devam eden lodos nedeniyle eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır

 

YENİ »
Green Card başvuruları başladı 2022 Green Card Başvuru Şartları Neler? Green Card başvuru formu nasıl doldurulur?

Yorum yapmak ister misiniz?