PSG Real Madrid maçını Şifresiz Veren Kanallar

Şampiyonlar Ligi’nde müthiş bir karşılaşma bizi bekliyor. Paris Saint Germain, Şampiyonlar Ligi Son 16 turunda zorlu maçta Real Madrid’i konuk ediyor. Spor dünyası bu maçı heyecanla bekliyor. PSG Real Madrid maçını Şifresiz Veren Kanallar hangileri? Acaba PSG Real Madrid maçı şifreli mi şifresiz mi?

Fransız devi, Real Madrid’i kendi evinde konuk ederek futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya niyetli. Bu kritik maç, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek ve büyük bir rekabetin seyrine tanıklık edeceğiz. Büyük iki takımın çekişmesi adeta tarihe geçecek anıları beraberinde getirecek. PSG Real Madrid maçı şifresiz hangi kanalda? PSG Real Madrid maçı ne zaman? İşte maç hakkında merak edilenler…

PSG Real Madrid maçını Şifresiz Veren Kanallar

Şimdiye kadar 10 Avrupa Kupası maçında karşı karşıya gelen iki dev ekibin rekabetinde Real Madrid galibiyetlerde 4-3 üstün durumda. İki takım arasında Paris’ta oynanan son maçta 2019 yılında PSG 3-0’lık galibiyet elde etmişti. Real Madrid’in burada son galibiyeti ise 2017/18 sezonundaki maçta 2-1’lik skorla gelmişti. 66. dakikada Verratti’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fransız ekibi maçı Ronaldo ve Casemiro’nun gollerine engel olamayıp 2-1 kaybetmişti.

Paris Saint Germain – Real Madrid maçını canlı izlemek isteyen seyirciler şimdiden maçı şifresiz veren kanalları araştırıyorlar. PSG Real Madrid maçı hangi kanalda canlı ve şifresiz yayınlanacak? PSG Real Madrid maçı canlı izle şifresiz Real Madrid maçını canlı veren tv kanalları listesi ile karşınızdayız:

PSG Real Madrid maçı hangi kanalda?

PSG geçen seneyi Lille’nin bir puan ardından ikinci olarak tamamlamıştı. Bu sene ise 24. haftada en yakın rakibi Marsilya’ya 13 puan fark atan Paris Saint Germain şampiyonluğun tartışmasını en büyük favorisi. Real Madrid de kendi liginde ilk sırada. İkinci sıradaki Sevilla’nın 4 puan önünde yer alan Real Madrid, ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi aldı.

YENİ »
Real Madrid PSG Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Avrupa Ligi maçları bu sene Exxen platformunda yayınlanıyor. Maçı canlı olarak Exxen’den izleyebilirsiniz. Maçı şifresiz izlemek isteyenler için diğer alternatifler şöyle:

PSG Real Madrid maçı şifresiz veren kanallar listesi

PSG Real Madrid maçını Axerbaycan’ın CBC Sport kanalından izlemeniz mümkün. Avrupa’da PSG Real Madrid maçını canlı yayınlayacak kanallar şunlar:

1- Paramount + USA
2- CBC sport hd
3- C More Streaming Sweeden
4- Livescore App
5- Bein Sports France 2 HD

6- SuperSport Maximo 1 HD
7- SuperSport Premier League HD
8- Viaplay Baltic HD
9- Haberpush HD
10- TV3 Sport Dansk HD

11- TV2 Play Norge
12- Viaplat Denmark HD
13- Btv aksiyon HD
14- BT Sport 1 HD
15- Arena sport 1 HD

CBC Sport Uydudan Nasıl İzlenir?

15 Şubat Salı günü saat 23:00’te yapılacak PSG Real Madrid maçı CBC kanalından şifresiz ve canlı olarak takip edebilecek.

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapıyor. Uydunuzu AzerSpace 46° ayarladıktan sonra CBC Sport’u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

PSG Real Madrid ilk 11ler

PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Verratti, Gueye, Wijnaldum; Messi, Mbappe, Di Maria

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Vinicius

PSG Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta?

PSG Real Madrid karşılaşması 15 Şubat Salı günü saat 23:00’te Parc des Princes Stadyumu’nda oynanacak. PSG Real Madrid maçı Exxen’de canlı yayınlanacak.

Exxen Avrupa Ligi üyeliği ne kadar?

Exxen’de Avrupa Ligi’ni izleyebilmeniz için sadece Exxen aboneliği yetmiyor. Exxen spor paketine de abone olmanız gerekiyor.

Aylık (EXXEN 9,90 TL + SPOR 24,90 TL) 34,80 TL’den başlayan fiyatlarla abone olabilirsiniz.

YENİ »
Justin Tv Sevilla Borussia Dortmund maçı canlı izle Şifresiz Exxen spor TV Jestyayın canlı maç izle

Sezonluk Paket (Reklamlı) aylık 34.80 TL

Sezonluk Paket (Reklamsız) aylık 44.80 TL

Aylık Paket (Reklamlı) 49.80 TL

Aylık Paket (Reklamsız) 59.80 TL

Paris’i Gezmek İçin Kaç Gün Gerekli?

Paris’i keşfetmek için en az 4-5 gün ayırmak ideal olacaktır. Bu süre içinde Paris’in tarihi ve kültürel yerlerini gezebilir, Fransız mutfağının lezzetlerini tadabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Paris’in gezilecek yerleri arasında Eiffel Kulesi, Louvre Müzesi, Montmartre Tepesi ve Champs-Elysées bulunmaktadır. Ayrıca şehrin çeşitli pazarları ve mağazalarında alışveriş yaparak unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

İşte Paris’te gezilip görülebilecek yerler:

1. Eyfel Kulesi: Paris’in simgelerinden biri olan Eyfel Kulesi’ni mutlaka ziyaret edin.

2. Louvre Müzesi: Dünyanın en büyük sanat müzelerinden biri olan Louvre’da Mona Lisa gibi ünlü eserleri görebilirsiniz.

3. Montmartre: Sanatçıların ve sokak ressamlarının bulunduğu bu bölgeyi gezip Sacré-Cœur Bazilikası’nı ziyaret edebilirsiniz.

4. Champs-Élysées: Alışveriş yapabileceğiniz ünlü cadde üzerinde yürüyüş yapabilirsiniz.

5. Notre Dame Katedrali: Gotik mimarisiyle ünlü bu katedrali ziyaret ederek Paris’in tarihi dokusunu hissedin.

6. Seine Nehri: Nehir kenarında romantik bir yürüyüş yapabilir, tekne turuna çıkarak şehri suyun üzerinden keşfedebilirsiniz.

Keyifli geziler dilerim!

Yorum yapmak ister misiniz?