Bugün Twitter’da En Çok Konuşulanlar

Bugün Twitter’da En Çok Konuşulanlar listesi ile karşınızdayız. Bugün Twitter’da TT olanlar hangi konular imiş ona bakacağız. Türkiye’de çok konuşulanlar ve konuşulma sebepleri hakkında kısa bilgiler vereceğiz.

Bugün Twitter’da En Çok Konuşulanlar

#Cumartesi

Günlerden cumartesi, keyifli bir hafta sonu dileyenler bu etiketi kullandılar…

Yavuz Ağıralioğlu

Habertürk programında söyledikleri ile Yavuz Ağıralioğlu gündeme girdi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu AİHM’in  Selahattin Demirtaş kararıyla ilgili, “AİHM kararlarına uyulmalı” dedi. Dünkü twitinde şu ifadeleri kullanmıştı:

Demirtaş, vicdanlarımızda mahkûmdur. Keşke Türk mahkemeleri, kararını zamanında verseydi de yargı kararlarını uygulamayan bir ülke durumuna düşmeseydik! Dört senedir yargı kararını verdirmeyenler ve AİHM kararı üzerinden siyaset konuşanlar vebaldedir.

Asgari Ücret

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun son toplantısının 28 Aralık Pazartesi günü saat 10:30’da yapılacağı bildirildi. Toplantıya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlık edecek.

Türk-İş, Hak-İş ve DİSK’ten ortak asgari ücret açıklaması geldi: “Asgari ücret kesintisiz işçinin eline geçmeli”

Selda Bağcan

Selda Bağcan şu açıklaması ile gündemde: “Hayatımda hiç açık giyinmedim. Öyle omuzlarımı bile göstermek falan hiç bana göre değil. ‘Sol muhafazakar’ diyorlar ya hani, işte ben tam oyum. Sevmiyorum açık giyinmeyi, bana ayıp geliyor. Hatta açık giyinen bazı insanları görünce şok oluyorum.”

Metin Sipahioğlu  HepDestekTamDestek

Metin Sipahioğlu, açıklamaları ile gündemde. Fenerbahçe taraftarı HepDestekTamDestek etiketi ile destek oluyorlar.

Metin Sipahioğlu: “Malum kulüp ile birebir aynı noktadayız. 3 Temmuz ve FETÖ kumpası; hangi takımı zirvede iken durdurmuş, hangi takım dipte iken önünün açılmasını sağlamıştır, tablo gayet basit ve nettir. Teşekkür ederiz hatırlatma ve onay için..”

YENİ »
Bugün Twitter Gündemi: Twitter'da TT olanlar TT Listesi Türkiye

Metin Sipahioğlu: “2000-2001 sezonundan önce bir rakibimiz 4 sene üst üste şampiyon olmuştu. O 4 sezonun nasıl şampiyon olduğu günümüzde tırnak içinde belirtiyorum ‘AYDINLANMIŞTIR’ Malum örgütün desteğiyle şampiyon yapılmıştır.”

Soso

Bugün Sofiane Feghouli’nin doğum günü. Soso etiketiyle Galatasaray taraftarı doğum gününü kutluyor. Günün diğer etiketi de tabii ki #BugünGünlerdenGalatasaray

#haddinibilyalovavaliligi  ZORUNLU AŞIYA HAYIR!

İlk yayınlanan genelgesinde son paragraftaki ifadeler tepki çekmişti. Dün genelgede değişiklik yapıldı ve gönüllülük esasına göre talep edildiği taktirde ifade eklendi.

#bekliyorum

Fox Tv ‘de sabah İlker Karagöz’ün etiketi bekliyorum oldu. Atama bekleyenler, sınavların iptal edilmesini bekleyenler, Eyt’liler, esnaflar, çiftçiler, Asgari ücretin yüksek olmasını bekleyenler ve daha fazlası bu etikette buluştu.

#ŞenerŞen

Büyük ustanın 79. doğum günü…

#olaytv ve Cavit Çağlar

Olay Tv , yayın hayatına sadece 26 gün devam edebildi ve dün gece yayın hayatına veda etti.  Süleyman Sarılar şöyle konuştu:” Cavit Çağlar çok büyük baskı altındayım, devam edemeyeceğim dedi”

Sonraki saatlerde Cavit Çağlar da şöyle bir açıklama yaptı:

Ben merkez sağda siyaset yapmış bu ülkeye hizmet etmiş bir kişiyim. Olay TV yayın ekibinin yaptığı yayınlar beni rahatsız etti.

Tarafsız yayın yaparken HDP yayınlarına ağırlık verilmesi üzerine bu konuyu beraber iş birliği yaptığım ortağıma ilettim. Bunun üzerine ‘yeni bazı arkadaşları kanala ilave edip denge kuralım’ dediğimde ortağım bunu kabul etmedi. Ben de bu şartlarda devam edemeyeceğim, kanaldan ayrılmak durumunda kalacağımı söyledim. Bu iş bana ders oldu.

Lebron – Durant – Doncic – Kyrie – Irving – Lakers

NBA sevenler gece iki maçı izlediler ve gündeme bu etiketler girdi. NBA Noel Günü maçları ve sonuçları şöyle:

YENİ »
Twitter'a Reklam Yasağı Başladı

Boston Celtics 95-123 Brooklyn Nets

Kyrie Irving 37 sayıya ulaşarak galimbiyette önemli bir rol oynadı. Jaylen Brown da kendi takımı adına 27 sayı üretti.

Los Angeles Lakers 138-115 Dallas Mavericks

Los Angeles Lakers’ta günün kahramanları 28 sayıya ulaşan Anthony Davis ve 22 sayıya ulaşan LeBron James idi. Dallas Maverics’te Luka Doncic 27 sayı üretti.

Sabah 6:30 gibi başlayan son maç ise şu:

Denver Nuggets – Los Angeles Clippers

#EXO_SC_DESERVEBETTER

Koreli 10 erkekten oluşan K-pop grubuna destek için açılan bir etiket, dünya çapında trend… Dans ve sahne şovlarıyla meşhurlar…

Selahattin Şenliler

Uzun süredir Covid-19 tedavisi gören Büyük Birlik Partisi (BBP) önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Selahattin Şenliler, tedavi gördüğü yoğun bakımda Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Papa

Bugün Twitter’da En Çok Konuşulanlar listesinde Papa da bir skandal ile yer alıyor. Katolik Kilisesi’nin ruhani lideri Papa Francis’in resmi Instagram hesabından yine bir modelin fotoğrafı beğenildi.  Bu Papa’nın hesabından yapılan ikinci skandal oldu.

Şaban Vatan

Giresun’un Eynesil ilçesinde 2018 yılında şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan’a 1 yıl 8 ay hapis cezası ve 8 bin 840 Türk Lirası para cezası verildi. Kararda, toplam 119.85 lira yargılama giderinin ve 4 bin 80 lira vekalet ücretinin de Şaban Vatan’dan tahsil edileceği belirtildi.

Ercüment Ovalı ve Kokteyl

Ercüment Ovalı, koronavirüse yakalandığını ve kendi ürettikleri antikor kokteyli ile hastalıktan kurtulduğunu açıkladı.

İlaç olarak şu anda dünyada 3 ilaç önemli gelişmeler gösteriyor. Bir de bizim yaptığımız kokteyl antikor var, Bakanlık buna ruhsat vermedi ama ben korona virüs oldum, 5 gün önce. Akciğerlerim tutuldu, diğer ilaçların etkinliğine inanmıyorum ve reddettim. Kokteyl antikor ile akciğerlerim 72 saatte tertemiz oldu, 5. günde evime döndüm

Yorum yapmak ister misiniz?