Fenerbahçe Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig ’in 30. haftasında İstanbul Kadıköy’de Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Peki Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman? Ligde ikinci sıradaki Konyaspor’u yenmek zorunda olan Fenerbahçe, mutlak üç puan parolasıyla sahaya çıkıyor. Konyaspor ise zorlu deplasmandan üç puan alırsa Trabzonspor ile aradaki puan farkını 12’ye indirebilir. Taraftarlar da büyük bir heyecanla maçı bekliyor olacaklar. Bu karşılaşmanın sonucu Süper Lig’in seyrini değiştirebilir. Heyecanlı ve rekabet dolu bir mücadele olacağı kesin!

Süper Lig’in 30. haftasında heyecan doruğa çıkıyor! İstanbul’un gözde semti Kadıköy’de, dev takımlar Fenerbahçe ve Konyaspor karşı karşıya geliyor. Ligde ikinci sırada yer alan güçlü rakibi Konyaspor’u yenmek zorunda olan Fenerbahçe, bu maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Taraftarlar sahaya çıkacakları günü heyecanla bekliyor ve büyük bir coşkuyla destek olmaya hazırlanıyorlar. Bu mücadele adeta nefesleri kesecek ve futbol tutkunlarını ekrana kilitleyecek!

Fenerbahçe Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Maçta ilk gol Konyaspor’dan geldi. 35. dakikada Bytyqi, Konyaspor’u deplasmanda 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarıyı Konyaspor 1-0 önde kapattı. Fenerbahçe gol için pek çok fırsattan yararlanamadı. Beraberlik golünü İrfan Can’ın kullandığı serbest vuruşta direkten dönen topu tamamlayan Kim Min Jae kaydetti.

Ligde, Avrupa’da ve Türkiye Kupası’nda hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, son 5 haftada yeniden kendine geldi. 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik alan sarı lacivertli takım, üçüncü sıraya kadar yükseldi. İkinci sıradaki Konyaspor’u ağırlayacak olan sarı lacivrtli takım, puan farkını ikiye indirmek için galibiyet almak zorundaydı. Bu gece El Clasico 2022 de var: Real Madrid Barcelona canlı izle

Fenerbahçe Konyaspor Maçı

Süper Lig’de iki takım arasında oynanan son beş maçta Konyaspor üç galibiyet almayı başardı. İki maçı ise Fenerbahçe kazandı.

YENİ »
Trabzonspor Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta?

26.10.2019 Fenerbahçe 5 – 1 Konyaspor
14.03.2020 Konyaspor 1 – 0 Fenerbahçe
07.11.2020 Fenerbahçe 0 – 2 Konyaspor
08.03.2021 Konyaspor 0 – 3 Fenerbahçe
30.10.2021 Konyaspor 2 – 1 Fenerbahçe

Süper Lig’in geride kalan bölümünde Fenerbahçe, 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 50 puan toplamayı başardı. Maç öncesinde Fenerbahçe 3. sırada yer alıyor.

Ligde 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgisi olan Konyaspor ise 55 puan elde etti. Lider Trabzonspor’un 15 puan gerisinde kalan Konyaspor, Fenerbahçe’nin ise 5 puan önünde yer alıyor.

Fenerbahçe Konyaspor Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ülker Stadı’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak. Maçı Halil Umut Meler yönetirken, yardımcıları da Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan olacak. Fenerbahçe Konyaspor maçı Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar, Min Jae Kim, Szalai, Crespo, Zajc, İrfan, Mesut, Rossi, Serdar

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Anicic, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Oğulcan, Bytyqi, Rahmanovic, Cikalleshi

İki takımın eksiklerine de göz atalım. Maç öncesi Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş ve Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor.  Filip Novak, Luiz Gustavo ve Enner Valencia’nın sakatlıkları geçti. İrfan Can Kahveci’nin de kart cezası sona erdi.

Konyaspor’da ise Abdülkerim Bardakçı ve Paul-Jose Mpoku sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynamayacaklar. Eray Birniçan ise kart cezalısı.

Ligde ilk 5 sıra şöyle:

1 Trabzonspor  30 / 70
2 Konyaspor     29 / 55
3 Fenerbahçe   29 /  50
4 Alanyaspor   30 / 49
5 Adana DS     30  / 48

Yorum yapmak ister misiniz?