İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda?

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda? Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yeni sezonun ilk maçında İstanbulspor karşısına çıkan Trabzonspor,  deplasmandan 3 puan almaya çalışacak. Süper Lig 2022/23 sezonunun ilk maçında İstanbulspor ile Trabzonspor karşılaşıyor. İstanbulspor ile Trabzonspor arasındaki mücadeleyi izlemek için izleyiciler canlı yayın kanalını arıyorlar. Peki İstanbulspor Trabzonspor maçı nereden izlenir?

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda?

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda?
İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda?

Cumartesi günü maçında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Süper Lig’e 17 yıl aradan sonra yeniden çıkmayı başaran İstanbulspor, aynı zamanda Abdullah Avcı’nın teknik direktörlük yaptığı ilk takım. Sakin bir transfer dönemi geçiren takım Patrick Ebert ve David Jensen gibi oyuncularla kadrosunu güçlendirdi. Geçtiğimiz günlerde ise Emrecan Uzunhan’ı 2 milyon euro bonservis bedeli ile Beşiktaş’a satan İstanbulspor, mütevazi kadrosuyla mücadele etmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz senenin şampiyonu Trabzonspor ise kadrosunu Trezeguet, Larsen, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile güçlendirdi. Nwakaeme, Gerwinho, Puchacz, Flavio, Yunus Mallı ve Erce Kardeşler ile yollarını ayıran Bordo-Mavili takım üst üste şampiyonluk sevinci yaşamak istiyor.

İstanbulspor Trabzonspor Maçı ne zaman?

Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadele saat 21.00’da başlayacak. Maçı Arda Kardeşler yönetecek. Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Trabzonspor geçtiğimiz seneyi 81 puanla şampiyon olarak tamamladı. İstanbulspor ise TFF 1. Lig’de 60 puan toplayarak ligi 4. sırada bitirdi. Play-off’larda Bandırmaspor’u finalde yenen İstanbulspor, 17 yıl sonra Süper lig’e dönmeyi başardı.

İstanbulspor Trabzonspor Maçı İlk 11’ler

İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Mehmet, Okan, Duhan, Melih, Ethemi, Ferhat, Muammer, Ebert, Topalli

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Denswil, Vitor Hugo, Eren, Bakasetas, Dorukhan, Visca, Abdülkadir, Trezeguet, Cornelius

İstanbulspor Trabzonspor eksikler

Trabzonspor’da Marek Hamsik ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları devam ediyor. Ayrıca tedavileri süren Serkan Asan ve Bruno Peres, de İstanbulspor maçı kafilesinde yer almadı.

YENİ »
Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda?

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman hangi kanalda?

İstanbulspor ve Trabzonspor arasında şimdiye kadar 25 maç oynandı. İki takım arasında oynanan 25 maçta Trabzonspor 11 galibiyet alırken İstanbulspor ise 7 maçtan galip ayrıldı. İki takım arasında oynanan 7 maç ise berabere bitti. Trabzonspor son galibiyetini 2005’te 5-0’lık skorla almayı başarmıştı.

  • 28 May 2005 İST 0 – 5 TS
  • 18 Ara 2004 TS 1 – 1 İST
  • 03 Nis 2004 TS 2 – 0 İST
  • 17 Mar 2004 İST 0 – 2 TS
  • 01 Kas 2003 İST 0 – 2 TS

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İstanbulspor, mütevazı kadrosuyla yükseldiği Süper Lig’de başarılı olmaya çalışacak. Trabzonspor’da ise Anthony Nwakaeme gibi bir yıldız ayrıldı. Bakalım Trezeguet gibi yeni transferleri ile son şampiyon bu yıl da ipi göğüsleyebilecek mi?

Trabzonspor’un maç kadrosu şöyle:

Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kağan Moradaoğlu, Hakan Aydın, Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Jens Stryger Larsen, Manolis Siopis, Doğucan Haspolat, Berat Özdemir, Dorukhan Toköz, Kerem Şen, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Yusuf Erdoğan, Edin Visca, Jean Evrard Kouassi, Mahmoud Trezeguet, Djaniny Semedo, Emrehan Gedikli, Andreas Cornelius

Yorum yapmak ister misiniz?