Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi’nde rüya gibi bir maç bizi bekliyor. Trabzonspor, evinde KızılYıldız takımını ağırlıyor. 15 Eylül günü Trabzonspor ve KızılYıldız karşı karşıya geliyorlar. Trabzonspor KızılYıldız maçı nereden izlenir? Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Sırp takımı Kızılyıldız’ı (Crvena Zvezda) konuk ediyor. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde saat 19:45’te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Sascha Stegemann yönetecek. Stegemann’ın asistanları Christian Gittelmann ve Mark Borsch olacak. İlk grup maçında Macar Ferencváros’a 2:3’lük deplasman yenilgisinin ardından Bordo, rakibini yenerek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman hangi kanalda?
Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman hangi kanalda?

Bordo mavili ekip Kopenhag’a Şampiyonlar Ligi Elemesi’nde elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam ediyor. Antalyaspor’a 5-2’lik bir yenilginin ardından, Adana Demirspor’a 3-2 skorla mağlup olan Avcı’nın ekibi, Perşembe günkü etapta ilk grup galibiyetini kazanmak istiyor. Ferencvaros deplasmanından da 3-2 yenik ayrılan Trabzonspor’da işler yolunda gitmiyor. Bu maçtan alınacak 3 puan, takımdaki kara bulutların dağılması için çok önemli.

YENİ »
iPhone 14 Fiyat Listesi Türkiye | iPhone 14 Fiyatları

Trabzonspor ile KızılYıldız arasındaki UEFA Avrupa Ligi karşılaşması Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanıyor. Trabzonspor KızılYıldız maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 19:45’de Exxen’den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman hangi kanalda?
Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman hangi kanalda?

22 Ağustos 2019’da Yunan takımı AEK’yı 3-1 yenmeyi başaran Trabzonspor, Avrupa’da çıktığı son 14 karşılaşmada 10 yenilgi ve 4 beraberlik aldı. bordo mavili takım Avrupa kupaları’nda son 14 maçta galibiyet alamadı. Trabzonspor, 1.119 günlük Avrupa galibiyeti hasretini sona erdirmeye çalışacak.

Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın görev süresi boyunca Avrupa Kupaları’nda 7 maç oynadı. UEFA Konferans Ligi’nde 4, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turunda 2 ve UEFA Avrupa Ligi’nde 1 maça çıkan Karadeniz ekibi bu maçlarda 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Trabzonspor KızılYıldız Maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor ile KızılYıldız UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında karşı karşıya geliyor. Trabzonspor KızılYıldız maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 19:45’te Exxen’den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor KızılYıldız Maçı İlk 11ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larssen, Bartra Vitor Hugo, Eren Elmalı, Bakasetas, Gbamin, Trezeguet, Umut Meraş, Bardhi, Maxi Gomez.

Kızılyıldız: Borjan, Erakovic, Milunovic, Dragovic, Rodic, Bukari, Kanga, Sanogo, Srnic, Katai, Pesic

YENİ »
Hyundai Bayon SUV: Hyundai'nin Yeni SUV Modeli

Trabzonspor’da maç kadrosunda Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Bruno Peres, Edin Visca ve Dorukhan Toköz sakatlıkları nedeniyle oynamayacaklar.

Kızılyıldız ile Trabzonspor şimdiye kadarhiç karşılaşmadılar. Trabzonspor, ilk kez Sırp takımıyla karşılaşmaya hazırlanıyor. Kızıl Yıldız (Crvena Zvezda) Türk takımlarına karşı oynadığı dört maçta iki galibiyet ve iki beraberlik alırken hiç yenilmedi. Kızılyıldız Türkiye’den sadece Galatasaray ile karşılaştı. UEFA Kupası’nda (1979 ve 1989) Galatasaray’a rakip olan Kızılyıldız, Galatasaray’dan iki galibiyet ve 2 beraberlik almayı başardı.

Trabzonspor KızılYıldız maçı hangi kanalda?

Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman hangi kanalda?
Trabzonspor KızılYıldız maçı ne zaman hangi kanalda?

Abdullah Avcı, “Rakibimiz, günümüzün Yugoslavya’sı, bugün Sırbistan’ın en değerli kulüplerinden biri. Onlar da bizim gibi çok güçlü bir hayran grubuna sahipler. Liglerinde çok iyi oynuyorlar.” Kazanarak grupta adımızı duyurmak ve iddialı bir şekilde ilerlemeye devam etmek istiyoruz. Galibiyetlerle grupta tekrar iddialı olmak istiyoruz” dedi. Takımın defansını artırmak için çok fazla tekrar yapacaklarını vurgulayan Avcı, “Bazen oyuncuların geçmişten gelen alışkanlıkları var, biz de o alışkanlıklarla hücum ederken nasıl savunma yapacağımız üzerine çalışacağız. Yeni oyuncu grubumuzla bol bol tekrar yaparsak başarılı olacağız. Bunu düşüneceğim,” dedi

Kızılyıldız hangi ligde? Trabzonspor’un rakibi Kızılyıldız hangi ülkenin takımı diye çok merak ediliyor. Sırbistan takımı olan Kızılyıldız, tarihinde büyük başarıları olan bir takım. Belgrad takımı olan Kızılyıldız, Belgrad Üniversitesi öğrencileri tarafından 1945’te kuruldu. Tarihlerindeki ilk ciddi Avrupa başarısı 1979’da UEFA Kupası finali oldu. Finali kaybetseler de isimlerini duyurmayı başardılar. 1991’de Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nı ve aynı yıl Tokyo’da Kıtalararası Kupa’yı kazanan Kızılyıldız için 1991 yılı tarihe geçti. Bir daha o başarıları yakalamayan Kızılyıldız, yine de güçlü bir takım olarak dikkat etmemiz gereken oyunculara sahip.

Rakibimiz Kızılyıldız, Eski Yugoslavya ve Sırbistan’ın Avrupa kupalarındaki en başarılı kulübü olarak karşımıza çıkıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Kıtalararası Kupa’yı Doğu Avrupa’dan kazanmayı başaran tek kulüptür. Canlı maç nereden izlenir diye çok merak ediliyor. Bein Sport ekranlarında bu maçı izleyebilirsiniz. Süper lig gol krallığı ve bugünkü maçlar da ilginizi çekebilir.

YENİ »
Netflix En İyi Diziler Listesi: Netflix'te En Çok Sevilen Diziler IMDb

Yorum yapmak ister misiniz?