Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda? Süper Ligde 7. hafta maçında Trabzonspor, evinde Gaziantep FK’yi ağırlıyor. Trabzonspor ve Gaziantep FK karşı karşıya geliyorlar. İnternetten Trabzonspor Gaziantep FK maçı nereden izlenir?

Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda?
Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda?

Süper Lig’de 27 maçtır evinde yenilmeyen Trabzonspor, serisini sürdürmek için sahaya çıkıyor. 17 galibiyet ve 10 beraberlik alan Trabzonspor, evindeki yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Gaziantep takımı ise son oynadığı deplasmanda Galatasaray’a 2-1 yenilmişti.

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki karşılaşması Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanıyor. Trabzonspor Gaziantep FK maçı 18 Eylül Pazar günü saat 17:00’de Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak. Selçuk Sports Trabzonspor Gaziantep FK canlı izle

UEFA Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız’ı 2-1 yenen ve Avrupa’da 1.119 günlük galibiyet açlığını sona erdiren Bordo Mavililer, ligde Uluslar Ligi için verilen molaya Gaziantep FK’yı yenerek başlamak istiyor.

Ligde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan 10 puanın ardından Karadeniz ekibi zorlu mücadeleden galibiyetle çıkarak zirveye tırmanmayı hedefliyor.

Trabzonspor Gaziantep FK Maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor ile Gaziantep FK Süper Lig 7. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Gaziantep FK maçı 18 Eylül Pazar günü saat 17:00’da Bein Sports’den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor Gaziantep FK Maçı İlk 11ler

Trabzonspor: Uğurcan, Bartra, Vitor Hugo, Denswil, Eren, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Trezeguet, Umut Bozok, Maxi Gomez

Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Ertuğrul, Djilobodji, Hanousek, Jevtovic, Abdülkadir, Maxim, Mustafa, Sagal, Joao Figueiredo

Son 4 lig maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 8 puan kaybeden Trabzonspor, evinde ağırladığı Gaziantep FK karşısındaki kötü gidişatına son vermek istiyor. Gaziantep ise zorlu deplasmanda 2 maçlık galibiyet hasretini gidermeye çalışacak.

Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda?
Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantep FK’yı konuk ediyor. Son 4 lig maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 8 puanın ardından Abdullah Avcı liderliğindeki Fırtına, evinde 3 puan alarak kötü gidişata son vermek istiyor. 3 maçın ardından Galatasaray’a mağlup olan ve evinde Ümraniyespor ile berabere kalan Erol Bulut’lu Gaziantep, zorlu deplasmanda 2 maça çıkma özlemine son vermeye çalışacak.

Trabzonspor ligde ilk 6 haftada 3 galibiyet, bir beraberlik alırken iki maçta ise sahadan yenik ayrıldı.

  • İstanbulspor 0 – 2 Trabzonspor
  • Trabzonspor 1 – 0 Hatayspor
  • Antalyaspor 5 – 2 Trabzonspor
  • Trabzonspor 0 – 0 Galatasaray
  • Ümraniyespor 0 – 1 Trabzonspor
  • Adana Demir 3 – 2 Trabzonspor
YENİ »
Likya Yolu Nerede Başlar Nerede Biter? Likya Yolu Etapları

Trabzonspor Gaziantep FK maçı

Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda?
Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda?

Ligde ilk 6 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi alan Gaziantep takımı 11 puan elde etmeyi başardı.

  • Sivasspor 1 – 1 Gaziantep FK
  • Gaziantep FK 1 – 0 Ankaragücü
  • Hatayspor 1 – 2 Gaziantep FK
  • Gaziantep FK 5 – 2 Antalyaspor
  • Galatasaray 2 – 1 Gaziantep FK
  • Gaziantep FK 1 – 1 Ümraniyespor

Yıllarca Abdullah Avcı’nın asistanlığını yapan Erol Bulut, bugün eski hocasıyla yarışacak. İki hoca teknik direktörlükte 9. kez karşı karşıya gelecek. Şimdiye kadar oynanan 8 maçta Avcı’nın devasa hakimiyeti dikkat çekiyor. Galibiyetlerde 5-1 önde olan Abdullah, 2 maçta ise Erol Bulut’la yenişemedi.

Canlı maç nereden izlenir diye çok merak ediliyor. Bein Sport ekranlarında bu maçı izleyebilirsiniz. Süper lig gol krallığı ve bugünkü maçlar da ilginizi çekebilir.

Yorum yapmak ister misiniz?