Paradise City oyuncuları ve konusu (Film 2022)

Paradise City oyuncuları ve konusu (Film 2022). Bruce Willis ve John Travolta’nın başrol oynadığı Paradise City filmi oyuncuları kimler? Acaba Paradise City konusu ne? Peki Paradise City nerede çekildi? Bruce Willis ve John Travolta, Chuck Russell’ın son aksiyon dolu gerilim filmi Paradise City’de yeniden bir araya geliyorlar. Russell’la ikinci kez takım kuran Travolta, güç simsarı Buckley rolünü üstlenirken Bruce Willis ise IAN Swan karakterine hayat veriyor.

Paradise City oyuncuları ve konusu (Film 2022)

Usta oyuncu Bruce Willis afazi teşhisi konulmadan bir yıl önce kadroya alınmıştı. Bu filmle beraber bir daha hiç bir rolde oynamayacağını açıklayan Bruce Willis, son filmi ile karşımızda. Kadroda Stephen Dorff, Blake Jenner ve Praya Lundberg da olunca muhteşem bir oyuncu kadrosu olduğu göze çarpıyor. Hemen sinema filmi Paradise City oyuncuları listesine bakalım:

Paradise City oyuncuları kimler? Paradise City oyuncu kadrosu

  • John Travolta / Buckley
  • Bruce Willis / Ian Swan
  • Stephen Dorff / Robbie Cole
  • Blake Jenner / Ryan Swan
  • Praya Lundberg / Savannah
  • Corey Large / Zyatt
  • Branscombe Richmond / Senator Kane
  • Lorenzo Antonucci / Scorpion
  • Kate Katzman / Nikki
  • Amber Abara / Gerry
  • Carrie Bernans / Kai

Paradise City konusu ne?

Filmin senaryosunu Corey Large, Edward Drake, ve yönetmen Chuck Russell birlikte kaleme aldılar.

Ödül avcısı Ian Swan (Bruce Willis) Hawaii’de Maui sularında kaybolduktan sonra vurulup öldüğü varsayıldığında, Swan’ın oğlu Ryan (Blake Jenner), eski ortağı (Stephen Dorff) ve yerel bir dedektif (Praya Lundberg) onun katillerini aramaya başlar. Acımasız bir güç simsarı (John Travolta) tarafından tehdit edildikten sonra, Ryan ve ekibinin sıkı korunan ada topluluğu Paradise City’ye yapılan bir gezi onları beklenmedik bir müttefikle birleştirene kadar başka alternatifleri kalmamış gibi görünüyor.

YENİ »
Jason Statham Filmleri » Jason Statham’ın En İyi Filmleri

Paradise City nerede çekildi?

Film 17 Mayıs 2021’de Maui, Hawaii’de çekilmeye başladı.

Paradise City yorumları | Paradise City film inceleme

Yönetmen Chuck Russell’ın projeleri, meslektaşlarının genellikle mücadele ettiği şekillerde her zaman bir canlılık duygusu ve öldürücü aksiyon sekansları getiriyor. Ama bu sefer, Paradise City’de sihir eksik. Elbette, filmi çoğu aksiyon filmi kadar güvenilir ve eğlenceli unsurlar içeriyor – altta yatan bir intikam planı, usta bir dolandırıcı ve hatta tomurcuklanan bir aşk dahil – ancak bu unsurlar, tahmin edilebilir bir senaryo, sallantılı diyalog sayesinde hızla rotalarını takip etme eğilimindedir. ve hız sorunları Oyuncu kadrosunun çabaları ve olağanüstü kimyaları olmasaydı, kısa sürede tam bir erteleme şenliğine girişebilirdi. Ancak filmin eski usul aksiyon gerilim filmlerinin hayranları için kolay bir izleme olabileceğine şüphe yok.

Şiddetli hız sorunları nedeniyle Paradise City’deki karakterlerin çoğuyla ilgilenmek de biraz zor. Bazen eylem ağırdır; diğerlerinde senaryo, açıklamalarıyla aşırı derecede sıkıcı hale gelir. Nihayetinde film, izleyicilerine özünde bu karakterlerin kim olduğu konusunda bir fikir vermek için yeterince zaman harcamıyor. Sonuç olarak, hikaye doğal bir şekilde ilerlemiyor ve izleyicilere karakterlere ne olacağı konusunda endişelenmeleri için bir neden vermiyor. Ancak en büyük hayal kırıklığı, tüm hikayede gerçek duygusal ağırlığın olmamasıdır. Ne zaman hareketli olduğu varsayılan anlar ortaya çıksa, olabilecekleri kadar iyi oynanmazlar.

The New York Times’tan Glenn Kenny, “Seinfeld veya 30 Rock hakkında şaka yapan sahte filmlerden birine benziyor. Yine de Paradise City, rahatsız edici bir gerçeklik olsa da bir tür gerçeklik.” Los Angeles Times’tan Noel Murray de filme olumsuz bir eleştiri yaptı ve “Hawaii’nin en az manzaralı yerlerinden bazılarında çekilen polis düzeyindeki televizyon olayları. Yıldızlar onu kurtaramaz.”

Flickering Myth’ten Robert Kojder filme 1/5 puan verdi ve “izleyiciler ‘Ah lütfen, beni eve götüremez misin’ diye yalvaracak.” Casey’s Movie Mania’dan Casey Chong, ayrıca filmi “acı verici, sıkıcı ve hepsinden kötüsü, filmi ileriye götürmek için büyük ölçüde anlatım ağırlıklı senaryolara dayanıyor” olarak özetleyerek bir yıldız verdi. Blu-ray.com’dan Brian Orndorf, filme 5 üzerinden 2 yıldız verdi ve “yıldızlar Hawai tatilinin tadını çıkarmak ve birkaç satır diyalog alışverişinde bulunmak için buradalar. Ekran yoğunluğu teşvik edilmiyor” dedi. Cinemalogue’dan Todd Jorgenson olumsuz bir eleştiri yaptı ve “yetenekli oyuncu kadrosuna rağmen, filmin klişe tür kıvrımlarından oluşan bir geçit töreninin ortasında asla fazla gerilim yaratmadığını” belirtti.

Bkz: Netflix Kasım Takvimi

YENİ »
En İyi Suç Filmleri: Gerilim ve Polisiye İçeren Suç Filmleri
YENİ »
Casus Filmleri: En İyi Ajan Filmleri, CIA ve KGB Filmleri

Yorum yapmak ister misiniz?