Yılbaşı TV Programları 2021 Yılbaşında Televizyonda Neler Var

Yılbaşı TV Programları 2021: Yılbaşında Televizyonda Neler Var ? 2021 yılbaşı gecesi televizyonda hangi programlar var? Yılbaşında televizyon izlemek isteyenler için yılbaşına özel programlar listesi 2021:

Yılbaşı TV Programları 2021

Yılbaşında televizyon kanallarında neler var yakından bakalım. Müzik sevenler için O Ses Türkiye ve İbo Show ekranlarda olacak. Trt1 de sizi müziğe doyuracak. Komedi programı isteyenler için Güldür Güldür Show, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ve Kalk Gidelim dizisi tercih edebilirsinz.

Yılbaşında Hangi Kanalda Ne Var 2021?

Trt1’de Kalk Gidelim dizisine Kubat, Gülşen ve Göksel konuk oluyorlar.  Yılbaşına girdikten hemen sonra da “1’de Nostalji” programı başlıyor.  Zeki Müren’in yılbaşı konuşması ve eserleriyle başlayacak, Yıldırım Gürses, Sezen Aksu, Selami Şahin, Muazzez Abacı, Ajda Pekkan, Emel Sayın gibi pek çok sanatçıyı izleyebilirsiniz.

Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Hülya Avşar, Koray Avcı, Emir Can İğrek , Kanal D ekranlarında sizlerle olacaklar.

Özdemir Erdoğan, Yavuz Bingöl, Kibariye, Mahmut Tuncer ve Ece Seçkin, Atv ekranlarında olacak.

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener, Şafak Sezer Star TV ekranlarında…

Yılbaşında Televizyonda Neler Var 2021?

TV8 – O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

2021 yılbaşı programları
Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk’ün jüri koltuğunda oturacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alacaklar: Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Hakan Çalhanoğlu

Show Tv – Güldür Güldür Show


Yılbaşı gecesi Show Tv’de Güldür Güldür Show ekranlarda olacak. Yılbaşı kutlaması yapmaya hazırlanan Bilal ve Yeter, haber vermedikleri ve beklemedikleri İbrahim ortaya çıkınca şaşıracaklar. İBrahim’i göndermek için her türlü planı yapmaya çalışacaklar. İbrahim ise piyangoda herkesten intikamını alacak.
Fragmanı izlemek isterseniz buyurun:

Kanal D – Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel


Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Hülya Avşar, Koray Avcı, Emir Can İğrek gibi sanatçıların katılacağı eğlenceli bir yılbaşı programı sizi bekliyor.

YENİ »
Leyla ile Mecnun Dizisi Konusu ve Oyuncuları Yeni Sezon 2022 Exxen

ATV – Kim Milyoner Olmak İster?/ Yılbaşı Özel


Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel programında Özdemir Erdoğan, Yavuz Bingöl, Kibariye, Mahmut Tuncer ve Ece Seçkin, Atv ekranlarında olacak.

Star Tv – İbo Show Yılbaşı Özel


İbo Show Yılbaşı Özel konukları Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener, Şafak Sezer ile Star TV ekranlarında…

Trt 1 – Kalk Gidelim Yılbaşı Özel/ Final

TRT 1’in uzun soluklu aile dizisi “Kalk Gidelim” yılbaşı gecesinde yayınlanacak 135’inci bölümüyle ekranlara veda edecek. 31 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanacak dizinin final bölümüne, ses sanatçılarından Kubat, Gülşen ve Göksel konuk olacak.

Saat 00.15’te TRT 1’de ekranlara gelecek olan “1’de Nostalji” programı, Zeki Müren’in yılbaşı konuşması ve eserleriyle başlayacak, Yıldırım Gürses, Sezen Aksu, Selami Şahin, Muazzez Abacı, Ajda Pekkan, Emel Sayın ve birçok sanatçıyla devam edecek.

Trt 2 – Yeni Yıl Gala Konseri

TRT 2’de saat 20.05’te Berlin Filarmoni Orkestrası’nın geleneksel olarak düzenlediği “Yeni Yıl Gala Konseri”, saat 19.15’te ise “2020 Kültür Sanat Yıllığı” yayınlanacak.

Yorum yapmak ister misiniz?