Beşiktaş Trabzonspor maç yorumları 2022 BJK Ts Derbisi sonrası yorumcular ne söyledi?

Beşiktaş Trabzonspor maç yorumları 2022 BJK Ts Derbisi sonrası yorumcular ne söyledi? TRT Spor ekranlarında konuşan Ogün Temizkanoğlu ve Nihat Kahveci maç hakkında neler söylediler? Rıdvan Dilmen Beşiktaş Trabzonspor maçı için neler söyledi? İşte Beşiktaş Trabzonspor maç yorumları:

Beşiktaş Trabzonspor maç yorumları 2022

Spor dünyasında bu Pazar günü derbilerin günüydü. Real Madrid-Barcelona, Liverpool-Manchester City, PSG-Marsilya ve Beşiktaş-Trabzonspor derbileri ile futbol heyecanı zirve yaptı.

2-2 biten Beşiktaş Trabzonspor derbisi sonrası yorumcular ne söyledi, kısaca göz atalım.  TRT Spor ekranlarında konuşan Ogün TEmizkanoğlu ve Nihat Kahveci maç hakkında şunları söylediler:

Rıdvan Dilmen Beşiktaş Trabzonspor derbi yorumları

Trabzonspor’un diğer kulüplerden farklı tarihi bir özelliği var. Lig statüsü ne olursa olsun size her zaman harika bir takım olduklarını hissettiriyorlar. İstanbul’a geldiklerinde büyük kulüp olmak başka bir şey, Trabzonspor bu oyunu buraya getiren büyük bir kulüp. Ligimizin en iyi 2 sol stoperinden biri olan Saiss bugün yok. Beşiktaş’ın dengesiydi. Her durumda Montero, Saiss’in yerini alamaz. Montero’nun ortalama bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Beşiktaş sahanın savunmasında oynuyor. Daha uzun savunma açısı nedeniyle en uzun oyuncunuzu yakın direğe gönderirseniz, aktif olmayan adam kafasını vuracaktır. Maxi Gomez ona vurmasaydı Bartra vuracaktı. Beşiktaş’ın 1-1’lik maçında yediği gol ciddi bir darbe oldu. Tam 2-2 mücadele eden Trabzonspor’un imdadına yetişti. Beşiktaş’ı en çok üzen Ghezzal’ın sakatlığı oldu.

Josef bugün çok yorgun görünüyor. Salih ile Dele Alli arasında uçurum yok. İkisini aynı pozisyonda oynama, sekiz numara. İkisi sadece biri solaksa birlikte oynar. Josef ve Salih savunmadaysa ve Dele Alli öndeyse İngiliz adam üretken olabilir.

Beşiktaş’taki değişiklikleri Valerien Ismael değil taraftar yaptı. Bu çok acı bir şey. Maalesef sosyal medyanın personel eğitimindeki etkisini görüyoruz. Milli takımda da öyle. Koç yönetir ve yönetir. 24 kişiyi yönet. Oyuncular, taraftarların baskısı altında değişiklik yapmamalıdır. Taraftarların değişiklik talep etme hakkı vardır, ancak son karar antrenöre aittir. Valerien Ismael her şeyden önce kendini rahatsız hissediyor. Aynı şey Okan Buruk için de geçerli. Beşiktaş’ta taraftarların yedek oyuncu baskısı kaçınılmaz hale geldi.

Yer değişikliğine rağmen Trabzonspor kendi sahasında pas vermeye başladı. Beşiktaşlıların gardını düşürdü. İki takım bugün bir puanla ayrılırken, bu sonuç şampiyonluk için diğer adayların işine yaradı. Trabzonspor’un yoğun trafiğine bakacak olursak bu skor bir yenilgi değil. Ancak Beşiktaş’a deplasmanda gelen Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe ve Trabzonspor için bir yenilgi ve bianconeri hiçbir maç kazanamadı. Montero Beşiktaş seviyesinde bir oyuncu değil, bunu herkes anlamalı. Eren çok genç bir oyuncu olmasına rağmen pozisyonu ve taktik bilgisi çok iyi. Beşiktaş 2. yarıda kurayı açtı.

Valerien Ismael’in tribünlerdeki teslimiyeti ve tercihleri ​​Beşiktaş için daha fazla sorun yaratacaktır. Beşiktaş ilk golü yedikten 2 dakika sonra aynı golü atacaktı. Büyük takım olmak önemlidir. Rakibinizin oyununu kabul etmesi de önemlidir. Beşiktaş, Alanyaspor ve Trabzonspor ile aynı maçı oynuyor. Taktiksel değişiklik yok. Öyle bir şey yok. Futbol basit bir oyun, biz zorlaştırıyoruz.

Eleştirdiğimiz Valerien Ismael, puan olarak çok övdüğümüz Jorge Jesus’un karşısında. Ancak liderlikte büyük bir fark var ve ekip derinliğindeki fark da daha büyük. Sisteme göre oyuncu, oyuncuya göre sistem felsefesi uygulanmalıdır. Sezonu üçlü bitiren Beşiktaş, dörtlü transfer yapmadı. Daha sonra dörtlüye döndüğünde dörtlüyü transfer etti. Burada bir planlama eksikliği var.

Beşiktaş Trabzonspor maç yorumları: Ogün Temizkan Derbi Yorumları

Tek oyun planı olan Beşiktaş’a karşı Trabzonspor çok uğraştıktan sonra öne geçmedi. Sahada sakin ve kontrollü bir oyun oynadılar. Beşiktaş sahada panik maçı yaptı. Weghorst’a uzun toplar atan tek bir oyun planına sahip bir takım. Bir takımın başka bir oyun planı olmaz mıydı? Bu oyuna devam ettiler. Tek oyun planı olan ve pes etmeyen kişi İsmail’dir. Trabzonspor cephesinden bakarsak 3 gün önce zor bir maç oynuyorsunuz, farklı bir skorla kazanıyorsunuz. Bir moralle gel, iki tane at. Sahadaki dokunuşlar çok önemliydi.

60’tan sonra teknik direktör Trabzon orta sahasının düştüğünü görmeli ve müdahale etmeliydi. Gbamin yorgundu. Beşiktaş söz konusu olduğunda daha dinamizme sahip bir oyuncu bulabilirsiniz. Siopis’siz Trabzon orta sahasının dövüş gücü düşük. Siopis değişikliği çok geç yapıldı. Öğretmen tarlanın kenarından okumadan önce olmalıydı. Salih’in sürekli bıçakladığı bir orta saha vardı. Onlara karşı hareket edebilirdi. Daha önce bir hamle yapsaydı Trabzonspor 3 puan alırdı.

Beşiktaş 33 orta yapıyor, nereye gidiyorlar? Böyle ortalama mı? Sağdan sola, soldan sağa. Trabzon ilk birkaç değişikliği yapsaydı rahatlıkla 3 puan alırdı. Bir de kaçırılan goller var. Bardhi o pozisyonda gol atmış olsaydı, 3-1 kazansaydı maçı 58’de bitirecekti. O anda maçı Trabzonspor kontrol edecekti. Beşiktaş’ın morali bozulacaktı. Bu beraberlik oynanış açısından Trabzonspor için fena değil. Kötü Beşiktaş’a puan kaybetmeleri üzücü. Beşiktaş’ın oyun planı yok.

Dele Alli’nin sevgisi nedeniyle Gedson Fernandes’in esirgenmemesi gerekir. Takıma zarar verir. İsmail bunun farkına varmalı. Beşiktaş, Alli ile maç üretemez. Weghorst’a uzun bir atış yaparlar, ancak Weghorst onu indirirse Alli yanına bile yaklaşamaz. Beşiktaş’ın 3 gün önce maç oynayan bir takıma karşı daha organize ataklar geliştirmesi gerekiyordu. Trabzonspor özellikle ilk yarıda sakin ve kontrollü oynadı. Bireysel hatalardan yararlanarak farkı 2-1 kapattı. Maç 2-2 bitti.

Bence Beşiktaş taraftarları skordan memnun ama oyundan değil. Arkanıza yaslanıp bu kadar kaliteli bir kadrodan nasıl böyle kötü bir oyun çıkıyor bir düşünün. Valerien Ismael’in saha okuması önemli yanlışlıklar sunuyor. Seyirci rahatsız ama bence oyuncular da rahatsız. Beşiktaş’ın oyunu hiç tatmin etmedi. Sanırım bu yüzden “istifa” şarkıları geldi.

Beşiktaş Trabzonspor maç yorumları: Nihat Kahveci Derbi Yorumları

Şampiyon adayısın, kadron iyi. İçeride Başakşehir’e karşı oynadın, iyi oynadın ve kaybettin. Fenerbahçe ile evinde 0-0 beraberesiniz. Diğer rakibiniz Trabzonspor ile 2-2 konuşuyorsunuz. Bu takım bu 3 maçın 1’ini kazanmalıydı. Bardak dolu. Başkan maçtan önce destek açıklamalarında bulundu. “Bay Valerien ile şampiyonluk kupasını kaldıracağım” dedi. Bu yıl mı olacak yoksa devam ederse gelecek yıl mı olacak? Tanımıyorum onu. Bu belirsiz bir kelimedir. Bu hoca ile belli bir bölüm çalışmıyor, belli bir bölüm devam edin diyor. Övünenleri eleştirenler var, etmeyenleri de eleştirenler var.

Alanya’daki Karagümrük maçlarında da söyledim. İlk yarıdaki maç evet. İkinci yarıda oyun düzelmiyor. Bugün halk oyuncu değiştirdi. Seyirci son noktadır. ‘İstifa, istifa’ diye bağırdı. Ben bir şey demiyorum, kararı kim verirse o verir.

Bu takımda karides, ıstakoz, yengeç var. Çıkan yemek kapuskadır. Burada çok iyi oyuncular var, iyi bir kadro var. Sığınakta bir alternatif de var. Alli sağlam bir sözleşme imzalamıştı, bu yüzden sağlam olduğu zaman oynadım. Fenerbahçe derbisinde iyi iş çıkardın, kötüydü. Giresun maçında işler kötü gitti, çok beğendin. Alli hala kadroda ama Salih çıkıyor, elinden gelenin en iyisini yapıyor. Josef ve Alli çok kötü oynarken Salih dışarı çıkıyor.

Ben Gedson olsaydım kızardım. Alli’nin performansına bakarsam, “Neden oynamayayım?” derdim.

Cenk 25 saniye geldi, oyuna erken girdi. Golü o attı, aynı zamanda ahlaki. Sevgili Valerien Ismael, Cenk sadece forvet olarak oynamıyor, sağda solda oynuyor. Weghorst sezona çok iyi başladı ama hiçbir oyuncu dokunulmaz değildir.

Necip hata yaptı 1 dakika sonra oyundan çıkardın. Bugün Masuaku yiyemezsin. Dürüst olmak gerekirse, zaten alamayacaksın ama adalet diye bir şey var. Antrenör herkesle aynı olmalıdır. Oyuncular çok akıllı, akıllı. Sahada kimin iyi kimin kötü olduğunu kim bilebilir? Ayrıca neden oynadığını da biliyor. Dele Alli’yi izleyen oyuncu, taraftarların sahada kalması gerektiğini söylemiyor.

Beşiktaş taraftarı kararını verdi. ‘İstifa’ kolay kolay denmez. Kararın uygulanıp uygulanmayacağını bilmiyorum. Beşiktaş’ın sahadaki davranışı iyi değil. Daha fazla puan yok.

Hayranlar her zaman Sergen Hoca için bağırıyor. Sergen Hoca’nın istifa ettiğini biliyoruz. Sen de bilmelisin. Taraftarlar Sergen Hoca’yı göndermedi. 30 bin kişinin ‘Sergen Hoca istifa’ diyene kadar kalması bekleniyor. Burada böyle bir kredisi olduğunu söyledik. Yönetim Sergen Hoca’yı göndermedi, taraftar göndermedi. Gelse bile herkes ‘Hoş geldin’ der.

 

Taraftarium24 Beşiktaş 1-2 Trabzonspor Canlı izle şifresiz

11. dakikada kullanılan kornerde Maxi Gomez’in kafa vuruşu köşeden ağlarla buluştu. Bakasetas’ın kullandığı kornerde Gomez topa kafayı vurdu ve Trabzonspor deplasmanda 1-0 öne geçti.

29. dakikada Ghezzal’ın pasına hareketlenen Rosier’in çevirdiği topra Larsen toğu kendi ağlarına gönderdi.

36. dakikada Masuaku’nun hatalı pası sonrasında topu kapan Trezeguet kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top ağlara gitti.

YENİ »
Memur zammı ne kadar olacak? 2023 memur maaşı ne kadar olur?
YENİ »
Elektrikli Araba Fiyatları 2022 Sıfır Güncel Liste

Yorum yapmak ister misiniz?