Bu Hafta Havalar Nasıl Olacak 11-17 Ocak 2020

Bu Hafta Havalar Nasıl Olacak? 11-17 Ocak 2020 Yedi Günlük Hava Durumu tahminleri: Yağmurlu ve sonrasında karlı bir hafta bizi bekliyor. Antalya perşembe günü iç kesimlerde karla tanışacak. İstanbul’da ise Cuma günüyle beraber kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Edirne, Kırklareli, Afyonkarahisar, Ankara, Eskişehir, Konya, Niğde, Kayseri, Sivas, Erzurum, Malatya, Kars, Van ve çevreleri için kar yağışı uyarısı yaptı

İç Anadolu: Çok bulutlu, bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Kayseri ve Sivas çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın doğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Marmara: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, Trakya’nın yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı çok bulutlu yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Antalya: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek, iç kesimler sabah saatleri karla karışık yağmurlu geçecek.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu, kıyılarının yağmur, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, kıyılarının yağmur, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ordu ve Giresun çevreleri ile Gümüşhane’nin batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın iç kesimlerde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-100 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Çok bulutlu karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güney ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

YENİ »
7 Günlük Hava Durumu Ankara Hava Tahminleri

Güneydoğu Anadolu: Çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Adıyaman, Diyarbakır ve Siirt çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Bu Hafta Havalar Nasıl Olacak?

Haftanın özetini gün gün size sunuyoruz: Pazartesi günü kuzeydeki illerde yağmurla başlıyor hafta. Salı ve Çarşamba yağışlar ülke geneline yayılıyor. Çarşamba ile birlikte ülke genelinde hava soğumaya başlıyor. Perşembe günü kar da geliyor.  13 Ocak-22 Ocak arasında ülkemizde ara ara kar yağışları bekleniyor:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şöyle diyor:

Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, Marmara’nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç ve yüksek kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Kayseri, Sivas, Ordu, Giresun, Adıyaman, Diyarbakır, Siirt çevreleri ile Gümüşhane’nin batısında kuvvetli olması bekleniyor.

 

Perşembe Günü Hava Durumu

Cuma Günü Hava Durumu

Cumartesi Günü Hava Durumu

Pazar Günü Hava Durumu

Pazartesi Günü Hava Durumu

Ankara Yedi Günlük Hava Durumu

GÜNHAVAEN YÜKSEKEN DÜŞÜK
21 Kasım PazartesiParçalı Bulutlu189
22 Kasım SalıYağmurlu149
23 Kasım ÇarşambaAz Bulutlu155
24 Kasım PerşembeYağmurlu164
25 Kasım CumaYağmurlu108
26 Kasım CumartesiYağmurlu117
27 Kasım PazarAz Bulutlu106
Ankara yedi günlük hava durumu tahminleri şöyle: Ankara'da Çarşamba günü sağanak yağmur bekleniyor. Cuma günü yine yağmur bekleniyor Cumartesi günüyle birlikte havalar soğumaya başlıyor.

İstanbul Yedi Günlük Hava Durumu

GÜNHAVAEN YÜKSEKEN DÜŞÜK
14 Şubat PazarYağmurlu2191
15 Şubat PerşembeYağmurlu1613
16 Şubat CumaYağmurlu1914
17 Şubat CumartesiYağmurlu1614
18 Şubat PazarYağmurlu1310
19 Şubat PazartesiParçalı Bulutlu149
20 Şubat SalıParçalı Bulutlu1310
İstanbul yedi günlük hava durumu raporu şöyle: Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul’un Cumartesi gece saatlerinden itibaren başlamak üzere 2 gün boyunca şiddetli kar yağışının etkisi altında kalacağını duyurmuştu. Beklenen kar başladı. Salı ve Çarşamba günü de kar yağışı devam edecek.

İzmir Yedi Günlük Hava Durumu

GÜNHAVAEN YÜKSEKEN DÜŞÜK
11 Ocak PazartesiParçalı Bulutlu2211
12 Ocak SalıKuvvetli Yağmurlu2110
13 Ocak ÇarşambaKuvvetli Sağanak Yağış1410
14 Ocak PerşembeYağmurlu1012
15 Ocak CumaYağmurlu1213
16 Ocak CumartesiÇok bulutlu92
17 Ocak PazarYağmurlu91
İzmir yedi günlük hava durumu raporu şöyle: Salı günü başlayan yağmur hafta boyunca devam edecek. Çarşamba ve Perşembe günü sağanak şeklinde yağabilir. Çarşamba gününden itibaren havalar soğumaya başlayacak.

Konya Yedi Günlük Hava Durumu

GÜNHAVAEN YÜKSEKEN DÜŞÜK
11 Ocak PazartesiParçalı Bulutlu187
12 Ocak SalıParçalı Bulutlu1910
13 Ocak ÇarşambaKuvvetli Yağmurlu138
14 Ocak PerşembeHafif Yağmurlu62
15 Ocak CumaYağmurlu5
16 Ocak CumartesiKar Yağışlı-6
17 Ocak PazarKar Yağışlı5-4
Konya yedi günlük hava durumu raporu şöyle: Konya'da Çarşamba gününden itibaren yağmur bekleniyor . Hafta sonu ise kar yağışı ve aşırı soğuk etkili olacak.

Bursa Yedi Günlük Hava Durumu

GÜNHAVAEN YÜKSEKEN DÜŞÜK
28 Kasım PazartesiKuvvetli Yağmurlu146
29 Kasım SalıKuvvetli Yağmurlu147
30 Kasım ÇarşambaÇok bulutlu156
1 Aralık PerşembeKuvvetli Yağmurlu198
2 Aralık CumaKuvvetli Yağmurlu1910
3 Aralık CumartesiÇok bulutlu1810
4 Aralık PazarKuvvetli Yağmurlu189

Erzurum Yedi Günlük Hava Durumu

GÜNHAVAEN YÜKSEKEN DÜŞÜK
11 Ocak PazartesiÇok bulutlu9-2
12 Ocak SalıÇok bulutlu6-2
13 Ocak ÇarşambaKar Yağışlı2-4
14 Ocak PerşembeKar Yağışlı-1-5
15 Ocak CumaKar Yağışlı-5
16 Ocak CumartesiKar Yağışlı-3-12
17 Ocak PazarÇok bulutlu-6-13
Erzurum için yedi günlük hava tahmini şöyle: Erzurum Perşembe gününe karla başlıyor. Hafta sonuna kadar kar yağışı bekleniyor. Pazar günü kar yağışı beklenmiyor ama hava çok soğuk olacak.

Yorum yapmak ister misiniz?