Netflix Eylül Takvimi 2021 Yeni Çıkan Diziler ve Filmler

Netflix Eylül Takvimi 2021: Eylül ayında Netflix’te yeni çıkan diziler, yeni filmler ve yeni belgeseller listesi: Lucifer, La Casa De Papel, Aşk 101, Sex Education, Into The Night, Kate- Nightbooks, Schumacher, Kan Kardeşler: Malcolm X ve Muhammed Ali…

Netflix Eylül Takvimi 2021

Netflix’te bu ay yeni dizi ve filmleri aşağıda listeledik:

En merak edilen dizilerin başında La Casa De Papel geliyor. 5. sezonun ilk 5 bölümünün fragmanıyla başlayalım:

YENİ »
Netflix En İyi Diziler Listesi: Netflix'te En Çok Sevilen Diziler IMDb

Netflix Yeni Diziler Eylül 2021

Aşk 101: 2. Sezon

30 Eylül

90’ların İstanbulu’nda yaşayan gençlerin hayatın zorluklarını, kendilerini ve aşk acısını keşfetmesini konu alan Aşk 101, ikinci sezonuyla geri dönüyor. İkinci sezonda Osman ilk kez aşık olur. Işık Sinan’ı hayata döndürmeye çalışırken, Eda ve Kerem ise kendi seçimleri ve ilişkileri arasında sıkışıp kalmıştır.

La Casa de Papel: 5. Kısım: İlk Beş Bölüm

3 Eylül

Ekip 100 saatten uzun süredir İspanya Merkez Bankası’ndadır ve Profesör kapana kısılmıştır. Üstelik bunlar yetmezmiş gibi artık karşılarında bir ordu vardır.

YENİ »
FATMA Dizisi Oyuncuları ve Konusu | 2021 Netflix Yerli Dizisi

Sex Education: 3. Sezon

17 Eylül

Moordale, seks okulu olarak kulaktan kulağa yayılırken yeni okul müdürü delidolu öğrencileri kontrol etmeye; Otis ise gizli ilişkisini saklamaya çalışır.

Into the Night: 2. Sezon

8 Eylül

Yer altının derinliklerinde kendilerine bir sığınak bulan yolcular, yeni krizlerle ve onlara ev sahipliği yapan askerlerle aralarında tırmanan gerilimle uğraşır.

Lucifer: Son Sezon

10 Eylül

Lucifer büyük terfiyi aldı, ama acaba bu işi gerçekten istiyor mu? Chloe dedektiflik işini bırakmaya hazırlanırken, Amenadiel ise Los Angeles Emniyeti’ne katılıyor.

Midnight Mass – Gece Yarısı Ayini

24 Eylül

Bir cemaat, gizemli bir rahibin gelişinin ardından mucizevi olaylar yaşar ve korkutucu alametlerle karşılaşır. Tepedeki Ev’in yaratıcısından rüyalarınızı kabusa dönüştürecek yeni bir dizi geliyor.

The Chestnut Man

29 Eylül
Büyük ilgi gören romandan uyarlanan bu dizide genç bir kadın, Kopenhag’daki bir parkta vahşice katledilmiş hâlde bulunur. Üzerinde kestaneden yapılmış bir oyuncak bebek asılıdır.

On the Verge

7 Eylül

Birbirlerinden oldukça farklı yaşamlar süren dört kadın, salgın öncesi Los Angelesı’nda orta yaş kriziyle boğuşurken aşk ve iş hayatlarında yeni maceralara yelken açar.

Nailed It!: 6. Sezon

15 Eylül

Kötü yemekleriyle ünlü sıradan aşçılar, para ödülünü kazanmak için yenebilir sanat eserlerini yeniden yaratıyor. Biraz reality yarışma programı biraz rezalet sizleri bekliyor. Gözlerinizi ekrandan ayıramayacaksınız.

YENİ »
Yabancı Dizi Önerileri 2021 » Yeni Çıkan Diziler Listesi

Netflix Yeni Filmler Eylül 2021

Kate

10 Eylül

Tokyo’da çalışan acımasız bir suikastçı, son işinde ölümcül şekilde zehirlenir. Ölüm emrini kimin verdiğini bulup intikamını almak içinse 24 saatten az zamanı vardır.

Worth – Hayatın Bedeli

3 Eylül

Gerçek olaylardan uyarlanan bu filmde, 11 Eylül saldırılarının ardından bir avukat, yitirilen yaşamlara bedel biçmeye çalışırken duygusal bir hesaplaşmayla karşı karşıya kalır.

The Starling

24 Eylül

Yaşadığı kaybın ardından hayata yeniden tutunmaya çalışan bir kadın, bahçesini ele geçiren inatçı bir kuşla ve kendini toparlamakta zorlanan eşiyle uğraşır.

Nightbooks – En Korkunç Masal

15 Eylül

Korku hikâyeleri meraklısı Alex, her gece tüyler ürpertici bir masal anlatmazsa kötü kalpli bir cadının sihirli dairesinde yeni arkadaşıyla sonsuza dek mahsur kalacaktır.

Intrusion – Ev Baskını

22 Eylül

Hayallerindeki eve yeni taşınan bir çiftin yaşadığı ölümcül baskının ardından travma geçiren kadın, cevaplar bulmaya çalışırken asıl tehlikenin yeni başladığını öğrenir.

The Stronghold

17 Eylül

Küçük suçluları kovalamaktan bıkan üç Marsilyalı polis, bir uyuşturucu ağını çökertme şansı yakalar ama bir muhbirin sıra dışı talebi onları sınırları aşmaya zorlar.

Netflix Yeni Belgeseller Eylül 2021

Schumacher

15 Eylül

Müthiş tespitler içeren bu belgeselde, cesur ve meydan okuyan kişiliği sayesinde Formula 1 efsanesi hâline gelen Michael Schumacher’ın hayatı anlatılıyor.

Kan Kardeşler: Malcolm X ve Muhammed Ali

9 Eylül

Şans eseri başlayan dostlukları trajik şekilde sona eren Malcolm X ile Muhammed Ali arasındaki olağanüstü bağ, güvensizlik ve değişen ideallerin ağırlığına yenik düşer.

Perde Arkası: Kırılma Noktası – Untold: Breaking Point

7 Eylül

Amerikalı tenisçi Mardy Fish, ülkesinin bu spordaki başarısını sürdürmesi için üzerinde baskı hissedince tüm hayatını değiştiren ruhsal sorunlarla karşı karşıya kalır.

Doğaya Karşı Mücadele: Neredeyim Ben?

14 Eylül

Büyük risklerin alındığı bu interaktif macerada uçak kazasından kurtulan ancak hafıza kaybı yaşayan Bear, yaptığı seçimlerle kayıp pilotu bulup hayatta kalmak zorundadır.

He-Man ve Kâinatın Hâkimleri

16 Eylül

Gölgelerin Gücü’nü keşfeden genç prens Adam ve sıra dışı kahramanlardan oluşan ekibi, Eternia’yı İskeletor’un şeytani planlarına karşı korumak zorunda olduklarını anlar.

Kozmik Kid: 2. Sezon

7 Eylül

Jo gerçek bir lider olmanın ne demek olduğunu öğrenirken Yerel Kahramanlar, kalan Güç Taşları’nı bulup galaksiyi kurtarmak için bir uzay macerasına atılır.

Yorum yapmak ister misiniz?