Survivor eleme adayı kim oldu 2023 Survivor ilk dokunulmazlığı kim aldı? 15 Ocak Pazar günü eleme adayı

Survivor eleme adayı kim oldu 2023 Survivor ilk dokunulmazlığı kim aldı? 15 Ocak Pazar günü eleme adayı kim oldu? Survivor 2023 ilk bölümü ile ekranlara geldi. Acaba Survivor 2023 ilk bölümünde neler yaşandı? Survivor’ın ilk konseyinde eleme adayı olan kişi çok merak ediliyor. Survivor’da ada konseyinde en çok ismi çıkan isim kim oldu? Peki Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor eleme adayı kim oldu 2023 Survivor 15 Ocak Pazar günü eleme adayı

Yeni sezonu ile televizyon ekranlarına merhaba diyen Survivor 2023 ilk eleme adayı kim oldu? Survivor 2023 ilk bölümünde neler yaşandı? Merakla beklenilen Survivor 2023 ilk bölümünde olanları yedigunluk.com olarak kısaca özetlemek istedik.

Survivor’da yeni sezon mücadelesi nefes kesti. Survivor’da ünlüler takımı hem yarışma programını hem de dokunulmazlık oyununu kaybetti. Adayı veda edecek isim Salı günü yapılacak mecliste belirlenecek. Kürşat, Buse Plan ve Halil İbrahim Göker Fenomen ekibinden ünlüler kadrosuna geçti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler mecliste bir araya geldi.

Survivor’da günün ilk müsabakasında ünlüler kadrosunda eleme heyecanı yaşanıyor. Baraka ve Survivor forma ödüllerini kaybeden ünlü takım, dokunulmazlık mücadelesinde de mağlup oldu. Survivor Adası’nda ilk konsey bugün gerçekleşti. Ünlüler’in kadrosunda yer alan Ümit Erdim, Seçkin Piriler, Wilson, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli ve Murat Eken eleme isimlerini yönetim kuruluna yazdı. Günün sonunda hangi ismin eleme heyecanını yaşayacağı belli olacak.

Acun Ilıcalı, müsabakaya veda eden isimler yerine kadroda yedek isimlerin yer alacağını söyledi. Ilıcalı, seyircilerden sürprizler beklediğini söyledi. Gösteri ve dokunulmazlık oyunlarının galipleri adayı selamlayacak isimleri belirleyecek.

YENİ »
Haftalık Burç Yorumu 16-22 Ocak 2023 Astroloji Haftalık Burç Yorumları

Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2023 Eleme adayı

Survivor’un ilk ada konseyinde eleme adayı Seçkin oldu. Ünlüler takımında en çok ismi yazılan Seçkin, Survivor 2023’ün ilk eleme adayı oldu.

Seçkin:6

Berdan:2

Kürşat:1

2023 Survivor ilk dokunulmazlığı kim aldı?

Murat Ceylan’ın sunduğu dokunulmazlık oyununda coşku doruktaydı. Gönüllülerin başı çektiği oyunda ünlüler yoruldu. Gönüllüler takımı dokunulmazlık kazandı. Ünlü takım, ”Takımlar birbirine çok denk. Rüzgarı arkamızda yakalarsak devamı gelir.” yorumunda bulundu. Cansu Tuman, Barış Telli ve Yusuf Güney bugün hiç kaybetmediler. Kardelen dokunulmazlık sembolünü aldı.

YENİ »
Reyting Sonuçları Dizi Haftalık Dizi Reytingleri 2023
YENİ »
Survivor 2023 Kadrosu Resimli Liste | Survivor 2023 Kadrosu Belli Oldu Mu? İşte Survivor 2023 Kadrosu Ünlüler Fenomenler Gönüllüler

 

Yorum yapmak ister misiniz?