Thunderbolts film oyuncuları 2024 Thunderbolts oyuncuları kimler?

Thunderbolts film oyuncuları 2024. Acaba Thunderbolts oyuncuları kimler? Merakla beklenilen Thunderbolts ne zaman çıkacak? MCU Thunderbolts konusu ne? Thunderbolts üyeleri kimler?

Thunderbolts film oyuncuları 2024 Thunderbolts oyuncuları

Marvel Sinematik Evreni, tüm zamanların en büyük film serisidir. Marvel Studios, San Diego Comic-Con 2022’de Marvel Evreninin 5. Aşamasını duyurdu ve sunumun en büyük sürprizlerinden biri Kevin Feige’in Thunderbolts’un sonunda MCU’ya katılacağını duyurmasıydı. Bilmeyenler için Thunderbolts “Marvel’in İntihar Timi” olarak tanımlanabilir. Başka bir deyişle, ABD hükümeti tarafından daha büyük tehditlerle savaşmak için bir araya getirilen bir anti-kahraman ve kötü adam ekibinden bahsediyoruz. Eylül 2022’deki D23 sunumu sırasında Marvel Studios, hepsi MCU hayranlarının zaten tanıdık yüzleri olan yedi oyuncu kadrosunu resmen duyurdu ve ertesi ay Star Wars ve Indiana Jones filmlerinin yıldızı Harrison Ford’un da katıldığı doğrulandı.

Sinema severler şimdiden 2024’te çıkacak Thunderbolts filmini merak ediyorlar.

Thunderbolts oyuncuları kimler? Thunderbolts üyeleri

Peki Thunderbolts film oyuncuları listesinde kimler var? Acaba Thunderbolts oyuncuları kimler? Merakla beklenilen Thunderbolts oyuncuları listesine göz atalım. Thunderbolts üyeleri kimler diye merak edenler için:

Thaddeus Ross (Harrison Ford)

MCU hayranları, ilk kez 2008’de Edward Norton’ın oynadığı The Incredible Hulk’ta tanıştığımız Sekreter Thaddeus E. “Thunderbolt” Ross karakterine çok aşinadır. William Hurt bu filmde karakteri oynadı ve ayrıca Kaptan Amerika: İç Savaş, Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı, Yenilmezler: Oyun Sonu ve Kara Dul’daki rolü yeniden canlandırdı. Mart 2022’de William Hurt’ün vefatından ve Marvel Studios’un Temmuz ayında Thunderbolts’u açıklamasından sonra, Ross’un rolü sorusu ortaya çıktı. Ekim 2022’de Marvel Studios, Star Wars ve Indiana Jones yıldızı Harrison Ford’un çizgi romanlarda Red Hulk olarak da bilinen yeni Thunderbolt Ross olarak seriye katılacağını duyurdu. Ford’un Ross’unun sonunda Red Hulk olup olmayacağı henüz belli değil. Harrison Ford’un, Thunderbolts’tan iki ay önce, Mayıs 2024’te vizyona girmesi planlanan Kaptan Amerika: Yeni Dünya Düzeni’nde Ross’u oynayacağı da doğrulandı.

YENİ »
Cuma Hangi Diziler Var 7 Nisan 2023 Cuma TV Yayın Akışı Bugünkü Diziler Neler? Bugün Hangi diziler var?

Yelena Belova/Kara Dul (Floransa Pugh)

Tanınmış bir karakter Marvel Sinematik Evreninden ayrıldığında, o karakterin yerini almak için benzer yeteneklere sahip yeni bir karaktere her zaman güvenebilirsiniz. Avengers: Endgame’de, Black Widow olarak da bilinen Scarlett Johansson’ın Natasha Romanoff’una veda etmek zorunda kaldık. Johannson, en son 2021’de Florence Pugh’un yer aldığı solo filminde, daha sonra Hawkeye TV dizisinde geri dönen yeni bir Kara Dul olan Yelena Belova rolünde rol aldı ve şimdi Thunderbolts’a dönmek için yolda. Önceki raporlar, takımın liderlerinden biri olması gerektiğini söyledi.

Bucky Barnes/Kış Askeri (Sebastian Stan)

Thunderbolts’ta oynayacak tüm oyuncular arasında Sebastian Stan kesinlikle MCU’nun en büyük emektarı. Stan, 2011 yapımı Captain America: The First Avenger filminde Steve Rogers’ın en iyi arkadaşı olarak seriye katıldı. Daha sonra Captain America devam filmlerinde, Ant-Man ve Black Panther post-credit sahnelerinde ve Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’de rol aldı. Ayrıca The Falcon and the Winter Soldier dizisinde de karşımıza çıkmıştı.

Alexei Shostakov/Kızıl Muhafız (David Harbour)

Black Widow filmi Scarlett Johansson’ın Natasha Romanoff’u için yolun sonu olarak hizmet etse de, iki yeni karakterin başlangıcı oldu. Sadece Florence Pugh’dan Yelena Belova için değil, aynı zamanda Stranger Things yıldızı David Harbour tarafından canlandırılan Alexei Shostakov, namı diğer Red Guardian için de. Red Guardian’ı tanımlamanın en kolay yolu ona “Sovyet Kaptan Amerika” demek olacaktır. Harbour, karakteri ilk olarak Black Widow filminde oynadı ve MCU yolunun oradan nereye gideceği belirsiz olsa da, Thunderbolts’ta geri döneceğine dair onay aldık. MCU filmlerinde komik bir rahatlama görevi gören karakterlerden biri olmasını bekliyoruz.

John Walker/Amerika Birleşik Devletleri Ajanı (Wyatt Russel)

Infinity Saga’nın sona ermesi ve Steve Rogers’ın Kaptan Amerika’dan ayrılmasıyla, dünyanın bir planı olan yeni bir yıldız adama ihtiyacı vardı. Anthony Mackie’nin Sam Wilson’ı kalkanı Steve Rogers’ın kendisinden almış olsa da, Wilson başlangıçta kalkanı almayı reddetti ve hükümet onu gerçekten değmeyen John Walker’a verdi. Sam kalkanı alıp yeni Kaptan Amerika olmaya karar verdikten sonra, John Walker Valentina Allegra de Fontaine tarafından ABD Ajanı olmak için işe alındı. The Falcon and the Winter Soldier dizisinin sonu, John Walker’ın yaklaşmakta olan Thunderbolts filminde devam edecek olan MCU yolunu belirledi.

YENİ »
KATLA Dizisi Konusu ve Oyuncuları | 2021 Netflix Dizisi Yorumlar

Ava Starr/Hayalet (Hannah John-Kamen)

Hannah John-Kamen, Ant-Man ve Wasp’ta Ghost olarak da bilinen ana kötü adam Ava Starr’ı canlandırdı. Janet van Dyne tarafından tedavi edildikten sonra bu filmde yolu bitmiş gibi görünse de Thunderbolts’ta geri döneceği açıklandı. Yine de, şu soruyu soruyor: Dönüştürme yeteneğini artık kullanamıyorsa, bir daha nasıl hayalet olacak?

Evet, o hâlâ eğitimli ve yetenekli bir paralı asker ama onu en başta hayalet yapan güçleri yok olursa, filmdeki rolünün ne olacağı konusunda bir soru işareti var. Sadece öğrenmek için bekleyebiliriz.

Antonia Dreykov/Görev Yöneticisi (Olga Kurylenko)

Thunderbolts’ta geri dönecek olan Black Widow filminde tanıştığımız üçüncü karakter Taskmaster. Taskmaster, Kara Dul filminde antagonist olarak görev yaptı ve daha sonra maskenin arkasında, kirli işlerini yapmak için zihnini ve vücudunu kontrol eden General Dreykov’un kızı Antonia Dreykov olduğu ortaya çıktı.

Karakter, özellikle karakter gelişimi Bucky’nin Captain America: The Winter Soldier’daki hikayesine çok benzediği için hayranlar tarafından pek iyi karşılanmasa da, Black Widow filmi yine de onun için iyi bir şekilde sona erdi. Dreykov’un kontrolünden kurtuldu ve kaçmasına ve hayatını yeniden inşa etmesine izin verdi. Yine de bu, Thunderbolts’ta geri döneceği doğrulandığı için Taskmaster olmayı bitirdiği anlamına gelmiyor.

Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus)

Thunderbolts’un “Marvel’in İntihar Timi” olarak tanımlanabileceğini daha önce söylemiştik ve bu şekilde Valentina Allegra de Fontaine’in “Marvel’in Amanda Waller’ı” olduğunu söyleyebiliriz. Julia Louis-Dreyfus, Black Widow kredi sonrası sahnesinde karakteri oynadı ve The Falcon and the Winter Soldier’da küçük bir rolü vardı.

Valentina Allegra de Fontaine, güçlü bireyleri işe alan bir organizasyonun ortağıdır, bu nedenle D23 Expo’daki stüdyo tarafından onaylanan yaklaşan Thunderbolts filminde MCU’da nihayet daha büyük bir rolü olacağı açık görünüyor. Onu şu ana kadar MCU’da pek görmedik ama Thunderbolts, Julia Louis-Dreyfus’un bu rolde parladığı film olacak.

YENİ »
Çarşamba Hangi Diziler Var 22 Mart 2023 Çarşamba TV Yayın Akışı Bugünkü Diziler Neler? Bugün Hangi diziler var?

Helmut Zemo (Daniel Brühl)

Daniel Brühl, Kaptan Amerika: İç Savaş’ta ana kötü adam Helmut Zemo’yu oynadı. Sokovia Savaşı sırasında trajik bir hasar olan ölen ailesinden intikam almak için Kaptan Amerika ve Demir Adam arasındaki neredeyse tüm savaşı yönetti.

Zemo daha sonra tutuklandı ve hapsedildi, ancak tanıdık ceketini ve kaynak materyalde Zemo’nun bildiği mor maskesini giydiği The Falcon and the Winter Soldier serisine geri döndü. Daha sonra Dora Milaje tarafından tekrar tutuklandı ve Raft’a hapsedildi.

Hapsedilmiş olmasına rağmen, Zemo hala hayatta, bu da teorik olarak MCU’ya geri döneceği anlamına gelebilir. Ve Zemo’nun çizgi romanlarda Thunderbolts’un en tanınmış üyelerinden biri olduğu düşünülürse, bir Thunderbolts filmi yapıp Zemo’yu hiçbir şey yapmadan hapiste tutmak adil görünmüyor.

Hayranları en çok şaşırtan şey, stüdyo ilk oyuncu kadrosunu resmen açıkladığında Brühl’ün açıklanmaması oldu, ancak bu filmde hiç görünmeyecek anlamına gelmiyor.

Thunderbolts ne zaman çıkacak?

26 Haziran 2024, filmin vizyon tarihi oalrak belirlendi.

MCU Thunderbolts konusu ne?

Bir grup süper kötü adam, hükümet adına görev yapmak üzere işe alınır. Sonrası malum, olaylar gelişir.

Yorum yapmak ister misiniz?