Vizyondaki Filmler: Vizyona Girecek Filmler 17 Eylül 2021

Vizyondaki Filmler: Vizyona Girecek Filmler 17 Eylül 2021. Vizyonda hangi filmler var? Bu hafta sinemalarda hangi filmler vizyona girecek? İşte bu hafta vizyona girecek filmlerin listesi:

Vizyondaki Filmler

Antonhy Hopkins, Baba (The Father) isimli dram filmiyle karşınızda olacak.

Yerli komedi filmi izlemek isteyenler için Amacı Olmayan Grup da vizyonda olacak.

Bu Cuma günü vizyona girecek filmler arasında Animasyon filmi arayanlar için çocuk filmi kategorisinde Patron Bebek 2: Aile Şirketi gösterime giriyor. Animasyon filmi olarak ikinci tercihiniz Kimetsu Orkestrası Konseri olabilir.

Aksiyon filmi sevenler için Gerard Butler’in rol aldığı Belalı Karakol izlemeye değer.

Yerli korku filmi sevenler için Azubel filmi Cuma günü vizyonda olacak. Korku filmi ve hacker dünyasını sevenler için Karanlıktaki Çığlık güzel bir seçenek olabilir.

Vizyona Girecek Filmler 17 Eylül 2021

Film açıklamaları Beyazperde.com‘dan alınmıştır.

Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası

Filmin Türü: Korku, Gerilim, Gizem
Yönetmen: Adam Robitel
Oyuncular: Logan Miller, Taylor Russell, Isabelle Fuhrman, Holland Roden, Indya Moore
Süre: 85 dakika

Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası, hapsedildikleri ölümcül laberintten kurtulmaya çalışan bir grubun hikayesini konu ediyor. Zoey ve Ben, kurtulmayı başardıkları oyuna kendilerini hapseden kişiyle yüzleşmek ve mücadele etmek isterler. Öğrenirler ki ölümcül oyunun yapım şirketi Manhattan’dadır. Zoey ve Ben bir saldırı planı yapar ancak planları suya düşer. Yeniden aynı kişiler tarafından kaçırılan ikili, kendilerini bir bulmacanın içerisinde bulurlar. Çok geçmeden girdikleri vagondaki tüm yolcuların, daha önce bu oyundan kurtulan kişiler olduğunu fark eden Zoey ve Ben, kurtulmak için yeni tuzakları aşmaya çalışır.

Amacı Olmayan Grup

Filmin Türü: Komedi, Gençlik
Yönetmen: Ali Tanrıverdi
Oyuncular: Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak, Gamze Karaduman, Hakan Bilgin

YENİ »
Kanunsuz Topraklar Dizisi Behice kimdir? Eylül Su Sapan

Amacı Olmayan Grup, hayatta hiçbir amacı olmayan genç bir adamın hayatına odaklanıyor. Çetin ailesinin oğlu Onur, hayatta amacı olmayan bir adamdır. Onun yakın arkadaşı olan Sercan’ın da Onur’dan pek farkı yoktur. Hem aile hayatlarında hem de çevresindeki insanlarla iletişim kurarken çeşitli sorunlar yaşayan Onur ve Sercan, bu düzene bir son verip hayatlarına yeni bir yön vermek ve hayattaki amaçlarını bulmak için harekete geçer. Sercan’la birlikte sosyal medya üzerinden “amacı olmayan grup” adında bir safya kuran Onur, kısa sürede büyük bir başarı elde eder. Grup kısa sürede duruma olmayanlara yardım edilen bir topluluk haline gelir. Ancak bu başarı Onur’un değişmesine neden olur. Gruptan bazı kızları atan Onur’un, Sercan ile de arası bozulur.

Azubel

Filmin Türü: Korku, Gerilim
Yönetmen: Fatih Gülaydın
Oyuncular: Mert Uzunmehmet, Önem Pişkin, Alp Taş, Dilan Ural
Süre: 71 dakika

Azubel, korkunç durumlarla karşılaştıkları evden kurtumaya çalışan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Bir psikolog olan Serkan, Youtube üzerinden seanslar yapmaktadır. Doğaüstü olaylara inanmayan Serkan’ın hayatı, bir gün bir takipçisinin doğaüstü olayların olmadığını kanıtlaması için kendisine bir adrese gitmesini söylemesiyle altüst olur. Takipçisinin isteğini kabul eden Serkan, nişanlısı Ece ile birlikte adrese gider ve karşılarına bir ev çıkar. Evin içerisine girdikten sonra tuhaf olaylarla karşı karşıya kalan Serkan ve Ece, çok geçmeden evde yalnız olmadıklarını fark ederler. Serkan ve Ece, evden sağ çıkmanın yolunu bulabiliecek midir?

Patron Bebek 2: Aile Şirketi

Filmin Türü: Komedi, Animasyon, Aile
Yönetmen: Tom McGrath
Süre: 107 dakika

Artık birer yetişkin olan Tim ve kardeşi Ted, zamanla birbirlerinden uzaklaşmıştır. Farklı yönlere savrulan iki kardeşten Tim evlenmiş ve bir çocuk babası olmuştur. Ted ise koruma fonu CEO’sudur. Süper anne Carol, süper zeki kızları Tabitha ve süper şirin yeğenleri bebek Tina ile birlikte banliyöde yaşayan Tim, hayatından oldukça memnundur. Amcası Ted’i örnek alan, onun yolundan gitmek isteyen Tabitha, gittiği Prestijli İleri Çocukluk Dönemi Acorn Merkezi’nde sınıf birincisidir. Ancak Tim kızının çok çalışmasından pek de memnun etmez çünkü çocukluğunu kaçırdığunu düşünür. Bu sırada bebek Tina, Tabitha’nın gittiği okulun ve kurucusu olan Dr. Armstrong’un karanlık sırları olduğunu öğrenir. Tina’nın bu sırları ortaya çıkarmak üzere BabyCorp için gizli bir görevde olduğunu açıklamasıyla Tim ve Ted yeniden bir araya gelmek zorunda kalır.

YENİ »
TV Yayın Akışı 23 Aralık 2022 Cuma Tvde Bugün Ne Var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı

Belalı Karakol

Filmin Türü: Aksiyon
Yönetmen: Joe Carnahan
Oyuncular: Gerard Butler, Frank Grillo, Toby Huss, Alexis Louder
Süre: 108 Dakika

Gerard Butler ile enfes bir aksiyon izlemek ister misiniz?

Belalı Karakol, küçük bir kasabada profesyonel bir tetikçi, profesyonel bir katil, çaylak bir kadın polis ve kaçacak yeri kalmayan bir dolandırıcı arasında yaşanan savaşa odaklanıyor. Kurnaz bir dolandırıcı olan Teddy Murretto, ölümcül bir suikastçı olan Bob Viddick’ten kaçmaya çalışır. Bunun için Teddy küçük bir kasaba polis karakolunda saklanmak için bir plan yapar. Ancak kararkola gittiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Polis karakolunda yaşanan beklenmedik olaylar büyük bir ölüm kalım savaşı yaşanmasına neden olur.

Kimetsu Orkestrası Konseri

Filmin Türü: Konser
Yönetmen: Koyoharu Gotouge
Süre: 114 dakika

Anime görüntülerinin yer aldığı konserde, Tokyo Filarmonik Orkestrası’nın canlı müziği eşliğinde Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba hikâyesini yeniden yaşayabileceksiniz.

Karanlıktaki Çığlık

Filmin Türü: Korku
Yönetmen: Diego Savignano
Oyuncular: Lucas Sarquiz, Jimena Frontera, Chucho Fernández, Clara Kovacic
Süre: 79 dakika

Karanlıktaki Çığlık, Dark Web’in derinliklerine erişmeye çalışan bir genç yaşadıklarını konu ediyor. Dark Web, İnternet’in geleneksel arama motorları tarafından erişilemeyen büyük kısmıdır. Uzmanlar arama motorları üzerinden erişilebilen içerim %1’inden daha az olduğu tahmin etmektedir. “Ludovico 122” adındaki genç bir YouTuber Dark Web’in sekizinci seviyesine ulaşmaya çalışır. Bu süreci izleyicileri için kayıt altına alan genç, hayatını değiştirecek korkunç sürprizlerle karşılaşır.

Baba

Filmin Türü: Dram
Yönetmen: Florian Zeller
Oyuncular: Olivia Colman, Anthony Hopkins, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams
Süre: 97 dakika

Baba, yaşlılığı ile başa çıkmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. 80 yaşında huysuz bir adam olan ve yaşlılığın etkilerini gün geçtikçe daha çok hisseden Anthony, bu süreçte yanında olmaya çalışan kızının tüm yardımlarını reddeder. Ancak zamanla Anthony’nin gerçeklik algısının sarsılmaya başlaması ve kızının da günlük olarak onu ziyaret edememesi üzerine bir yardımcı bulmak zorunlu hale gelir. Hafıza problemleri yaşayan Anthony, sevdiklerinden, kendi zihninden hatta gerçekliğinden şüphe duymaya başlar.

YENİ »
Yargı Dizisi Ceylin Kimdir? Avukat Ceylin Kim? Pınar Deniz

Elmalar

Filmin Türü: Komedi, Dram
Yönetmen: Christos Nikou
Oyuncular: Aris Servetalis, Sofia Georgovassili, Anna Kalaitzidou
Süre: 91 dakika

Elmalar, hafızalarını kaybeden insanlara yeni bir kimlik kazandırılan bir programa katılan bir adamın hikayesini konu ediyor. Dünya, ani bir bellek yitimine neden olan gizemli bir salgının etkisi altındadır. Orta yaşlarında bir adam olan Aris kendisini geçmişini hatırlamayan ve yakınlarına ulaşılamayan hastalara yeni bir kimlik inşa etmelerini amaçlayan bir programın içinde bulur.

Yorum yapmak ister misiniz?