25 Eylül reyting sonuçları 2022 Yargı Tozluyaka MasterChef Reytingler

25 Eylül reyting sonuçları 2022 ile karşınızdayız. Pazar günkü reyting sonuçları izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Pazar günü reytinglerde Tozluyaka, Teşkilat ve Yargı dizileri birbiri ile ilk sırayı kapmak için yarışıyorlar. MasterChef Türkiye da zirvede bu dizilere eşlik ediyor. 25 Eylül Pazar reyting sonuçları belli oldu mu? Pazar günü en çok izlenen diziler neler? 25 Eylül 2022 Pazar günü reyting sonuçları, 25 Eylül 2022 reyting sonuçları Pazar reyting sıralaması 25 Eylül Teşkilat Yargı Tozluyaka MasterChef Türkiye Reytingler Pazar 25 Eylül 2022 reyting sonuçları ile karşınızdayız:

25 Eylül reyting sonuçları 2022

25 Eylül Pazar reyting sonuçları
25 Eylül reyting sonuçları 2022

Reyting sıralaması televizyon ekranlarında Pazar günleri nasıl oluyor, hemen bakalım:

18 Eylül Reyting sonuçlarında Total’de 1.sırada Kanal D dizisi “Yargı”, 2. sırada Fox TV’de ekrana gelen “Tozluyaka”, 3.sırada TV8’de izleyiciyle buluşan “Masterchef Türkiye” karşımıza çıkmıştı. Pazar günü reyting sonuçlarında AB’de ise 1.sırada “Yargı”, 2.sırada “Yargı” dizisinin özeti 3.sırada “Masterchef Türkiye” listede ilk üç sırayı almıştı. Gül Masalı ise Total’da 7. olurken ABC’de ise 9. sırada yer almıştı.

Bu hafta da reyting yarışımız Yargı, Tozluyaka ve Gül Masalı arasında devam ediyor. Haftaya zorlu reyting yarışında Teşkilat dizisi de yerini alacak.

YENİ »
Yargı 37. Bölüm Fragmanı izle Youtube 2 Ekim Kanal D Yargı Dizisi Son Fragman Yayınlandı mı?

2021 yılında Teşkilat ve Yargı arasındaki yarış nasıldı diye bir bakalım. Geçen sene Pazar günü Total izleyici grubunda birinciliği TRT1’de yayınlanan “Teşkilat”, ikinciliği Kanal D’nin dizisi “Yargı”, üçüncülüğü ise TV8’de ekrana gelen “MasterChef Türkiye” alıyordu. Pazar reyting sonuçları genelde Yargı, Teşkilat, MasterChef Türkiye ve Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu şeklinde devam ediyordu. Bu sene zorlu yarışa Tozluyaka dizisi de katıldı. Teşkilat dizisi yeni sezonu ile 2 Ekim günü başlıyor. Sanırız önümüzdeki hafta reytinglerde epey bir değişiklik göreceğiz.

Pazar günü en çok izlenen diziler

Pazar günü en çok izlenen dizi Yargı. Yargı üç reyting grubunda da açık ara birinci durumda. Tozluyaka en çok izlenen dizi olurken Gül Masalı dizisi de onları takip ediyor.

Yargı dizisinin 2. sezonu reytinglerde ilk haftasında birinci olmayı başardı. İlk sezonunda Ceylin’in kardeşi İnci’nin ölümüyle başlayan hikaye, bu sefer de başka bir kayıpla başladı. Başsavcı Pars‘ın kız kardeşi Neva hayatını kaybetti.

Geçen sezonun sonunda Neva ile Cüneyt İstanbul dışına tatile gitmişlerdi. İkili sonrasında beraber İstanbul’a döndüler. Cüneyt tatilden döndükten sonra bir kavgaya karıştı. Kavgada karşısındaki adamı yaralayan Cüneyt tutuklandı. Sonrasında bir ihbar üzerine bir kuyuda ceset arayan Eren Komiser’in ekibi tam 6 cesetle karşılaştı. Neva da hayatını kaybeden kurbanlardan birisi idi.

YENİ »
Yargı Dizisi Neva Kim Ilgazın Ayrıldığı Hakim Parsın Kardeşi

Pazar günü en çok izlenen program hangisi

Pazar günleri en çok izlenen program MasterChef Türkiye. Bugün listede Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi ve Trt1’de ise Neşet programı da var.

MasterChef Türkiye 82. bölümü ile ekranlara geldi. 25 Eylül’de MasterChef Eleme Gecesi büyük ilgi çekti.

25 Eylül 2022 REYTİNG SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

25 Eylül reyting sonuçları, programlar sona erdikten sonra, ertesi sabah açıklanmış olacak. Total, AB ve 20+ABC1 gruplarına göre reyting sonuçları yarın 10:00 gibi açıklanmış olacak. Şu an reyting sonuçları daha açıklanmadı.

YENİ »
Yargı Neva'yı kim öldürdü? Yargı dizisi Neva nasıl öldü?
YENİ »
Yalı Çapkını Oyuncuları ve Resimleri, Karakterleri ve Oyuncu Kadrosu
YENİ »
Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler? Ben Bu Cihana Sığmazam konusu ne? Atv

 

Yorum yapmak ister misiniz?