Yalı Çapkını İfakat kimdir? İfakat Ne Demek? Gülçin Şantırcıoğlu kaç yaşında, nereli? Gülçin Şantırcıoğlu oynadığı diziler

Yalı Çapkını İfakat kimdir? Yalı Çapkını İfakat kimdir? Star Tv’nin Yalı Çapkını dizisinin başrolünde oynayan İfakat kimdir? Yalı Çapkını İfakat gerçek adı ne? Yalı Çapkını İfakat karakterini oynayan Gülçin Şantırcıoğlu kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Gülçin Şantırcıoğlu kimdir? Peki İfakat anlamı ne? Yalı Çapkını İfakat nedir? İfakat ne demek? Sizlerle İfakat kelime anlamı nedir sorusuna da yanıt bulacağız. Gülçin Şantırcıoğlu’nun oynadığı diziler, Gülçin Şantırcıoğlu dizileri, Gülçin Şantırcıoğlu instagram hesabı, Gülçin Şantırcıoğlu hakkında bilgiler ve Gülçin Şantırcıoğlu sosyal medya hesapları:

Yalı Çapkını İfakat kimdir?

Yalı Çapkını İfakat kimdir? Gülçin Şantırcıoğlu kaç yaşında, nereli?
Yalı Çapkını İfakat kimdir? Gülçin Şantırcıoğlu kaç yaşında, nereli?

Star TV’nin Yalı Çapkını dizisinin karakterlerinden birisi olan İfakat rolünde Gülçin Şantırcıoğlu’nu izleyeceğiz. Yalı Çapkını oyuncuları arasında yer alan Gülçin Şantırcıoğlu, Yalı Çapkını İfakat rolünü oynuyor.

Yalı Çapkını İfakat Karakteri kimdir?

Dizide İfakat, Korhan ailesinin en yaşlı dul gelini olarak karşımıza çıkıyor. Halis Ağa’nın onayı ile çok genç yaşta yalıya gelin olarak geldi. Kocasını ve karnındaki bebeğini yirmili yaşlarının başında bir trafik kazasında kaybetmiştir. Üstelik kayınvalidesinin kalbi bu olaylara dayanamamış ve aile birbiri ardına acı verici kayıplar yaşamıştır. Halis Ağa, oğlunun emaneti olarak gördüğü İfakat’ın yaralarını iyileştirdi ve onu konağın hanımı olarak konumlandırdı. İfakat, ailenin çıkarlarını her şeyden ve herkesten daha önemli görür. Korhan ailesinin adını lekesiz tutmak için yapabileceklerinin sınırı yok.

Dizide İfakat, Gaziantep’de gelin bulması için görevlendirilince Suna’yı bulur. Suna’yı istemeye gelen ailenin hikayesine, Suna’nın kız kardeşi Seyran (Afra Saraçoğlu) da istemeden dahil olacaktır.

YENİ »
Yalı Çapkını gerçek bir hikaye mi? Yalı Çapkını uyarlama mı, hangi kitaptan? Gülseren Budayıcıoğlu

Yalı Çapkını İfakat nedir? İfakat ne demek? İfakat anlamı

Peki İfakat kelime anlamı nedir? İfakat ismi hastalıktan kurtulma ve iyileşme anlamına geliyor. Ayrıca İfakat ismi bayıldıktan sonra ayılma ve ayağa kalkma anlamında da kullanılır.

Gülçin Şantırcıoğlu kaç yaşında?

İfakat rolünde izleyeceğimiz Gülçin Şantırcıoğlu 45 yaşında. Gülçin Şantırcıoğlu 1977 yılında İzmir’de doğdu. 25 Temmuz 1977 doğumludur.

Gülçin Şantırcıoğlu nereli

İfakat karakterini canlandıran Gülçin Şantırcıoğlu İzmir’de doğdu. Güzel oyuncu aslen İzmirlidir.

Gülçin Şantırcıoğlu hangi dizilerde oynadı?

2005 yılında Süreyya karakterini canlandırdığı ve ilk rol aldığı Türev filmi, 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi film ödülünü kazandı. Onu asıl ünlendiren ise Elveda Rumeli dizisindeki Hatice rolü oldu. 2007 yılında Yumurta, Süt, Bal üçlemesinin ilk filmi olan Yumurta filminde rol aldı.

2005 yılında ilk defa Aynalar  isimli TV dizisinde rol almıştır. Gülpare, Elved Rumeli, Bir Çocuk Sevdim, Kara Ekmek, Diriliş Ertuğrul ve Nefes Nefese dizilerinde rol almıştır. Netflix’te yayınlanan Aziziler filminde rol almıştır. Netflix’teki Andropoz isimli dizinin de kardosunda yer almaktadır.

Oyuncunun müzik geçmişine de bir göz atalım. 2012 yılında Badem grubunun “Badem ve Konukları” albümünde bir şarkı seslendiren Gülçin Şantırcıoğlu “Ala Gözlerini Sevdiğim Dilber” performansı ile kulaklarımızın pasını silmiştir.

2019-2020 Hercai / Sultan Aslanbey
2018 Nefes Nefese / Sultan Akmeşe
2016 Diriliş Ertuğrul / Çolpan
2016 Oyunbozan / Mine
2015 Kara Ekmek / Pervin
2013-2014 Osmanlı Tokadı / Asuman
2011-2012 Bir Çocuk Sevdim / Sebahat
2010 Doktorlar / Tuba Aygün
2010 Sensiz Yaşayamam / Şahika
2007-2009 Elveda Rumeli / Hatice
2006 Gülpare / Neslihan Güldemir
2005 Aynalar

YENİ »
Yalı Çapkını Seyran kimdir? Afra Saraçoğlu kaç yaşında, nereli? Afra Saraçoğlu oynadığı diziler
YENİ »
Yalı Çapkını Gülgün kimdir? Gözde Kansu kaç yaşında, nereli? Gözde Kansu oynadığı diziler
YENİ »
Yalı Çapkını Pelin kimdir? Feritin sevgilisi Pelin kim? Buçe Buse Kahraman kaç yaşında, nereli? Buçe Buse Kahraman hangi dizilerde oynadı?

Gülçin Şantırcıoğlu sosyal medya hesapları

İnstagram: @gulcinsant

Yalı Çapkını Konusu nedir?

Gaziantep’in köklü ailelerinden Korhan ailesinin direği olan Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) asi torunu Ferit ile evlenmeye karar vermesiyle ortaya çıkacak olayları anlatan dizinin ilk bölümünün konusu. Sorumsuzluğuyla başta dedesi Halis Ağa olmak üzere ailesini kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun bir kızla evlenmesine karar verilir. Ferit evlenmek istemese de dedesinin sözüne bir türlü razı olamaz. Uygun bir gelin bulmak Halis Ağa’nın büyük gelini İfakat’ın (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’teki Korhan ailesinin gelini olmaya çok yakışan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

Bkz: Yalı Çapkını oyuncuları ve karakterleri (Resimli Liste)

YENİ »
Yalı Çapkını Oyuncuları ve Resimleri, Karakterleri ve Oyuncu Kadrosu
YENİ »
Yalı Çapkını Seyran kimdir? Afra Saraçoğlu kaç yaşında, nereli? Afra Saraçoğlu oynadığı diziler
YENİ »
Yalı Çapkını gerçek bir hikaye mi? Yalı Çapkını uyarlama mı, hangi kitaptan? Gülseren Budayıcıoğlu

Yorum yapmak ister misiniz?